Fasen också!

Tar mig inte in på mailen, vad man blir handikappad utan den 🙁 Får försöka klura ut varför det inte går att koppla upp.

Jag blir mer och mer övertygad om att Zixten har ont nånstans, troligast är nog ryggen. Jenni var ute och gick med honom igår, så var han sig inte lik. När han kissade så ”sparkade” han över, det händer ytterst sällan och så gick han och små skällde + morrade. Det fanns ingenting i närheten.                                                        Och när alla hundarna var med mig ute så blev det tjafs, lyfter då upp Zixten så han skulle få vara inne, då morrade han hela vägen. Det här är INTE likt honom.

Idag följer han med Jenni till Sunne på semester och jag ska ringa veterinären där i början av veckan, för att få en tid. Han behöver ha en grundlig genomgång för nånting är rejält galet.

En av Immys favorit platser är att ligga i badrumsfönstret, fin utkiksplats och varmt. Jag går dit och kelar med henne, hon vänder upp magen och sträcker på sig. Jaha! Där rök den blomkrukan, porslinsbitar och jord överallt, bara att plocka fram dammsugaren. Jag kunde ju ha tänkt ett steg längre och inte kliat henne på magen 🙂

Sen ska grejas lite ute som vanligt och gubben tog med min bil för tvätt, mycket behövligt, så då kanske jag skulle ta den invändigt också. Framrutan putsade jag häromdan, såg inte ut och vad farligt det är när man blir bländad av solen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.