Mina 4 bruna huliganer…

Är nog inte riktigt som andra 🙂 Häromdan när lillebror lånade garaget för att greja med sin bil, då var de med och kollade så han gjorde rätt. Idag när jag städade bilen var de också med, inte bryr de sig om dammsugaren 🙂 Och när Linda & Patrik skulle åka hem då stod Tuffa i vägen, inte tänkte hon flytta på sig inte, fast de tutade på henne 🙂

Mailen fick jag efter många om och men ordning på. Smali är anmäld till utställningarna i Norge, 30/4 och 1/5. Jag har skrivit ut medlemsbevis i SBK + VHK och intyget som man ska fylla i att man avmaskat för dvärgbandmask.

Tvätten är tvättad och snart torr, så det bara är att lägga ihop. Zixten och Jenni har åkt till Sunne. Andreas är nog också snart på hemgång. Bara 3 ”vuxna”, 2 katter och 2 hundar kvar = lugnt (kanske).

Och det ”obligatoriska” (ironi) vecko besöket på akuten är avklarat, fast jag slapp att följa med denna gång. Linda hade rest av Laukur (igår) och självklart så vägrar hon släppa tygeln. Hästen är broddad och trampar henne rakt på bröstkorgen och hon landar på vä sida. ”Stönfia” hoppar så klart upp i sadeln igen och rider klart sitt pass. Och ingen säkerhetsväst hade hon 🙁                                Idag ringer hon och talar om detta och undrar om det kan vara farligt att hon bla har lite svårt att andas, UNGAR!!! Skickade henne till akuten på en gång och utlåtandet blev; rejält mörbultad, men har styrka i båda armarna och händerna, kan ev vara en spricka på ett revben, fick smärtstillande. Det gick otroligt bra ändå det här 🙂 Och känner jag henne rätt, så är hon ute och rider imorgon igen.

Tripp, Trapp, Trull 🙂

Fåntrattarna, Iko, Blaze & Smali. De sitter jämt vid ytterdörren för Blaze ska åka hem och han gäspade. Bilden blev som den blev 🙂

Gäsper syns nästan inte i bädden 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *