FENGUR 17 ÅR IDAG :-)

Vart har åren tagit vägen? Tycker inte det är såå länge sen jag ”beställde” ett litet islands föl av Carina. Glömmer aldrig när hon ringde och talade om att Lalla hade fölat, men hon kom inte såpass nära dem så hon kunde se om det var ett sto eller hingst 🙂 Så vi fick vänta några dagar. Under tiden skulle vi klura ut ett namn. Det enda vi visste var att fölungen var stor och brun. Vi kom fram till att om det var ett sto så skulle hon heta Fenja, som betyder stor kvinna på isländska.           Men det blev en Fengur Laugar fr Ö:a Skyberg 🙂 Fengur är ett annat namn för Oden.

 

En stor, underbart snäll kille med mycket spring i bena 🙂 Han älskar att vara på banan och tävla. Gör fortfarande framsteg trots sin ålder. Förvånar inte om han tävlas vid 25 årsålder 🙂 Linda & Fengur gör ett kanonjobb.

Har jobbat endast fm 🙂 Men här verkar det som om det är ett rejält åskväder på G. Har visst redan dragit in över Koppom 🙁 Vi får hoppas att det drar snabbt förbi.

Jobbar på hemtjänsten, så det är mycket bilåkning. Man får se både det ena och det andra ”på skogen”. Bla har jag sett 4 lodjur, vid 3 olika tillfällen.                            Idag väjade jag för vad jag trodde var en pinne. Men det visade sig att ”pinnen” lyfte i ena änden och hade gula fläckar på sidan. Det visade sig vara en snok 🙂       Tänkte ta en bild när jag åkte tillbaka, men tyvärr då var den borta.

6 arbetsdagar kvar 🙂 Märks väl inte att jag längtar efter semestern 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.