Inte gjort ett dugg!

Ännu en vacker höstdag i vä Värmland! Eftersom älgjakten pågår, så har vi hållit oss här hemma.

Tog oss sovmorgon till kl 8.30! Frukost och sen blev det kaffe på bryggan ihop med gänget 🙂

Nånting plaskade och förde väsen en bit ifrån oss i vassen! Riktigt spännande tyckte en del 😉 4 nyfikna storskrakar höll sig nyfiket i närheten av oss 🙂 Varje höst brukar de samla ihop sig inför flytt och de brukar bli ett gäng på ca 30 st.

Eazy, Immy & Hilma! Sjön låg verkligen spegelblank!

Mayo & Immy trivs på bryggan 🙂

Immy gör ringar på vattnet!

Gick en sväng på åkrarna för att plocka lördagsgodis åt kaninerna! Hallongrenar, blåbärsris och ljung! Hundarna passade på att ta sig ett dopp när jag hittade kantareller 🙂

Glada kaninpojkar 🙂

Gubben sköt en 12-taggare i torsdags och Linda en kalv 🙂 Jättekul med tjuren, men det blir ännu ett horn på väggen som samlar damm 😉 Hilma, Eazy & Mayo tar varje chans de kan få att gå in i garaget och lukta. Immy tycker det är lite läskigt!

Både jag och hundarna är dåliga på att inte göra ett dugg 😉 Så det fick bli Nose Work i höladan! Ibland är det bra att ha ett sånt här ställe som allt samlas på hög, haha 🙂 Mayo och Eazy jobbade såå bra <3 Man blir så glad av höga, viftande svansar 😀

Immy & Hilma var duktiga på att vara i vägen! Så alla blev belönade 😉

Fina Hilma, som ser lie lur ut 😉

Det är den 14 okt och vi sitter fortfarande ute i stearinljusets sken, smuttar vin/öl och mår gott 🙂 Nästa år får ”kuvösen” bli isolerad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *