Jag går och går!

Igår kväll var det så där vackert igen! Man förvånas varje gång 🙂

Hilma var i sitt esse när jag krattade löv 😉

I morse kom Immy in och efter hon ätit frukost, så gick hon upp för att sova. Hilma såg jag inte, så jag antog att hon redan gått och lagt sig.

Då kunde vi gå till en skog jag inte vart på länge 🙂 Tror det är såpass länge sen att Eazy nog inte ens har gått där alls.

Hygget hade växt igen, förutom en smal ”väg”!

Hade glömt bort vad brant det är! Åsen lutar brant ända ner i sjön, så vi fick gå på ”tvären” 😉

Ännu en vacker sjö! Denna gången Bergsjön!

Hundarna har lekt, badat och utforskat skogen på deras vis och jag på mitt! Tex en fin träbåt som skulle ha gjort sig fin på gräsmattan full med blommor 😉 Fina gamla halvruttna träd, med mossa och svampar på 🙂

Jag tog en paus och hundarna ägnade sig åt att leka ta fatt och bada för femtiotolfte gången under dessa timmar vi var ute, haha 🙂 Plockade lite matnyttigt också! Gran, blåbärsris och ljung till kaninerna. Linda får kantarellerna 🙂

Jag har så mycket vackert inom gångavstånd 😀

Mayo! Han som aldrig klarat hålla sig ren ens 1 tim i sitt liv ;-P

Trodde inte det jagades älg i det området jag var! För jag varken såg eller hörde nått när jag gick. Men när vi knallade hem så blev jag lite fundersam när en norskreggad bil stod efter vägen. Kopplade upp hundarna i fall att! Hundarna börjar visa att nånting finns framför oss! Där satt en äldre jägare i skogskanten, i sin egna lilla värld. Han lade märkte till oss först när vi passerade 😉

Eazy börjar på tillbaka sin tjocka päls!

En som njuter 🙂

Konstigt! Hilma mötte oss inte när vi kom hem! Gick ”skallgång” och till slut hittar jag henne i garaget, komma gåendes skrikande på en takstol. Att hon aldrig lär sig! Hon slank in när gubben körde ut bilen tidigt i morse!

Fick i mig lite mat sen gick vi i ”vår”skog i några timmar! Denna gången fick katterna hänga med, men kameran var på laddning.

Har märkt på sistone att jag fått svårare att ta mig ur sängen på morgonen. Värk om natten, så jag pallar upp mig med kuddar. Bakom ryggen och mellan knäna! Varken nacken, rygg/höfter eller några fingerleder är speciellt ”roliga” nu 🙁

Och nu har det eskalerat! I morse tog det evigheter innan jag tog mig ur sängen och nu börjar även hälarna värka! Har inte haft ett större PsA-skov sen i senvinter. Det värker konstant! Sitta, ligga, stå gör lika ont! Det som ger mest smärtlindring är att gå i skogen, i kuperad terräng. Så nu gör jag inget annat än att gå i stort sett.

Gubben sa redan för över 1 v sedan att nånting var på G, eftersom jag får en annan blick när jag har ont.

Har kontaktat min sjukgymnast och hoppas han hör av sig imorgon. Behöver få mig ett träningsprogram, så jag får röra ännu mer på mig.

Ska sitta i möte i 3 tim imorgon! Begriper inte hur jag ska klarar det! Men vill helst inte missa det heller!

Men har en plan hur jag ska ta mig upp imorgon! Jag är gräsänka, så då får jag ta hundarna till hjälp 🙂 De får ligga hos mig inatt! Tar med en lång trasa så Eazy kan dra mig upp, så jag når elementet! Sen borde det gå skapligt 🙂 Man måste vara lite uträknad ibland 😉

Tog den här bilden på Eazy igår kväll! Tittade på den idag och undrar vad i hela friden han dreglar för? För det fanns inget godis i närheten 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *