Jag vann! Tror jag?

För ikväll när jag kom ut i stallet så satt Pela på pinnen 🙂 Efter att ha plockat bort äggen för henne i 5 dar, så verkar det faktiskt som om hon har gett upp 🙂

Det verkar som om småttingarna är hönor båda två 🙂 Till helgen ska höns beståndet minskas med 2. Tupparna från näst sista kullen ska få göra sina kompisar sällskap i himlen.

Märkte att Smali & Iko inte var nöjda med promenaden. Det var Ikos första promenad sen han skadade trampdynorna och jag ville inte att han skulle slita för hårt på dem. Så de första 2,5km var Smali kopplad och Iko lös, sen byttes de av så de fick vara lösa lika mycket båda två. Det var inte alls lika kul som när båda är lös 😉 Tassarna var lika fina efter kortpromenaden på 5km, som innan 🙂

Vore så kul att få filmat vad olika de här två är. Iko hinner man nästan inte öppna munnen innan han står bredvid en och undrar vad man vill 🙂 Smali däremot stannar när man ropar och undrar vad man vill, sen kommer han travandes i sakta mak. Om de nu inte ska tävla om vem som kommer snabbast till matte, då går det undan 😉

Iko och jag passade på att träna lite när vi var och hämtade posten. En stolt vovve med sin kong 🙂

Vi bor längst in på grusvägen och på var sida om den, ute vid ”stora” vägen, ligger 2 hus som det också bor hundar. Jag har oftast mina hundar lösa när jag hämtar posten, men har kopplet i fickan i fall att. Mina hundar som jag har nu och grannarnas har aldrig umgåtts och de bryr sig inte nämnvärt om varandra. Men ikväll tyckte nog Iko att det var på sin plats att gå och presentera sig för Emil & Isor som satt i sin hundgård, vilket inte matte tyckte. Han dundrar iväg i 150 knyck, jag ryter ett NEJ! Han tvärvänder och innan jag hinner blinka så sitter han framför mig och svansen går som en propeller. Duktig kille det 🙂

Varför fick Immy följa med in i stallet och hälsa på SvenHarry och inte jag?

Kolla! Iko står still 🙂 Han spanar in Immy 😉

Plockade fram Engelsson katalogen häromdan och sa till gubben att jag önskar mig en jacka i kombinerad födelsedagspresent och julklapp. Ja! Önska sig kan man ju alltid göra säger han då 😉

Men nu är den beställd 🙂 Vill ha en med många stora fickor, reflexer + en genomgående ryggficka, det är så praktiskt. Beställde även en spårsele till Iko och en tröja till mig med en sån ryggficka. Har en sen förut och den ”bor” jag verkligen i 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *