Vad gör jag för fel?

Eller är det rätt?

När mina hönor envisas med att vilja bli mammor hela tiden. Andra gången i år för Pela, tidigt i vår miste hon en kyckling. Jag plockar bort äggen för henne, men som synes så skiter hon fullständigt i det. Vi får se vem som vinner, troligen en envis höna 😉

En vacker,men så trött Isa. Matte är dum och tänder ljuset när de tagit natten 😉

Ikos tassar läkta 🙂 Imorgon ska han äntligen få sig en riktig promenad igen.

Armen är helt ok igen 🙂 Så idag har jag krattat löv, sen var jag en tur till kyrkogården med lykta, ljung och granris till farmor & farfars grav. Morbror skulle visst ta hand om de andra gravarna och det tackar jag för 🙂

Nu behöver jag många tips och råd! Min ”lilla” Smali älskar att träna lydnad, ja allt som finns. MEN han är en ”Nalle Puh”, dvs han tar allt i sin egen takt, inte bråttom här inte 😉 Han gör alla moment i lydnaden jättebra, MEN vi behöver betydligt mer speed.

Jag har provat olika belöningar. Några av dem är nått riktigt smaskigt godis, kampa, använda/kasta boll, roligt en gång 🙁 Busa med mig, jag blir mörbultad, gul & blå, även det kul en kort stund mm mm. Smali tar allt i sin egen takt, är jätte duktig, men seg. Så vad göra??? Min ”brukstränare” som är super duktig kom inte på nått bra sätt.

Smali är helt underbar, men han skulle behöva en ”dynamitgubbe” i rumpan. Han gör verkligen ALLT för mig, utom att öka speeden 😉 Vill ju så gärna komma längre med allt, för nu har jag fått lite ”blodad tand”. Det är ju så kul att jobba med hunden, meritera och nu äntligen har jag tiden när ungarna är stora och man har ”egen tid” 🙂

Tycker jag provat det mesta, men hoppas på MÅNGA bra tips 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *