Midsommardagen!

Gäsper har fortfarande inte kommit hem 🙁 Ska ta med mig Iko genom skogen och locka på honom. Det har hänt förr att han gått dit och inte hittar hem själv, vi får hålla tummarna!

Vi människor i familjen är lite sega idag, de av oss som vaknat och de är lätt räknade 🙂 Är inte van att vara uppe sent och ett och annat vinglas slank ju ner 🙂 Trevligt hade vi igår och alla 4 hundarna skötte sig exemplariskt. Förutom när vi skulle spela kubb, då blev det för många hundar på banan så Iko och Zixten fick vara burade ett tag.

Blaze har varit lite halt efter att ha trampat på nått, men med vila och rentvättning så var han ok! Men det blev nog lite för mycket igår,så nu är det vila som gäller. Det är ena trampdynan som är ond.

Smali & Iko morgonbusar i samma Bia bädd, hur de nu klarar att på plats båda två 🙂

 

Dårarna 🙂

Vi har skitkul matte 🙂

Smali måste duschas idag eller senast imorgon inför utställningen, enda gången jag önskar han vore en tax. För det är mycket päls att skölja ur 🙁                                 Men först måste jag täta till under verandan vid hundhuset efter som han älskar att ligga där i ”geggan”.

Iko har som sagt mycket päls och nu har det blivit några tovor igen.De måste bort och sen får han sig ett bad också. Men först skallgång efter katten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.