Skallgång!

Jag och Iko gick och lockade på Gäsper i skogen, har pratat med lite grannar och kikat i diken, ingen katt 🙁

Iko spanar efter Gäsper!

Iko bland rödklöver, så söt så 🙂

Efter några muggar kaffe och ”pep talking”, så tog jag tag i det mest tråkiga som finns när det gäller hundar. Duscha dem!

Men nu är de rena och fina, fast Iko skiftar i lite grönt, har rullat sig på gräsmattan 🙁 Herregud! Vad Smali fäller nu! Hoppas han inte blir naken till utställningarna 🙁

Jag och Smali gick och letade efter Gäsper åt andra hållet, kollat nån sommarstuga och några ödehus,men nej! Ingen katt!                                                           Nu har han varit borta i 3 1/2 dygn, de andra säger att han kommer allt knallandes när som helst, ta det lugnt! Lätt för dem att säga!

När hundarna hade torkat en del så borstade jag igenom dem, så nu ser det ut som om det snöat ute på backen 🙂 Ids inte att plocka upp all päls idag, det får bli imorgon.

Läste ut en deckare förut som jag tragglat med ett tag för den var såå tråkig. Var tvungen att läsa ut den för slutet kanske blev bra, skit heller!                                          Nu ska jag sätta mig ute på verandan och läsa en ny deckare – Smärtans hus av Jo Nesbø 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.