Nja! Inte riktigt en repris!

Även idag packades ryggsäcken med kaffetermosen, andra ”bra att ha grejer” och så for vi till en annan fotbollsplan.

Skillnaden från igår var att planen ligger intill en ganska trafikerad väg, det regnar, är grått och trist + att det känns som om det blåser ännu mer idag.

Med så mycket störning och de jobbiga bilarna, så hoppades jag på ev lite lek och ev träna lite slappt på nått enkelt moment. Men se glädjen i ögonen på honom!

DSC07935

Se där 😀 Jodå! Vi lyckades få till det flera gånger 🙂

DSC07896

DSC07900

 

DSC07985

Men idag var det som sagt mycket som störde! Mycket att titta på!

DSC07930

DSC07947

DSC07973

Bus och hopp blev det!

DSC07903

Klättra på läktaren var kul 🙂

Vi gick en promenad och sen avslutade vi med ett kort träningspass! Jag tog mig en mugg kaffe och Mayo fick knalla runt som han ville! Eftersom det regnade och blåste så förbaskat, så vände jag ryggen till honom medans jag drack upp kaffet. Tittar vart jag har honom och han står som en staty, knäpptyst och tittar upp mot vägen!

DSC07986

En hund på promenad! Som den gnydde och studsade, så ville den nog gärna komma och hälsa! Duktig Mayo som bara står och tittar 🙂

DSC07992

3 km bilåkning och allt är sjöblött 🙁

Idag tog det lite längre tid att få av sig obehaget efter bilåkningen! När vi efter promenaden närmade oss fotbollsplanen, så började han smacka lite och skaka i huvudet. Så därför gjorde vi lite mer saker för att försöka få bort det!

Vi har en MYCKET LÅNG väg att vandra och jag har inga förhoppningar om att kunna tävla med Mayo på en appellplan. Utan målet just nu är att kunna finna glädjen att träna även på andra ställen! När jag fått till det, då ska kopplet på också, för det funkar överhuvudtaget inte med koppel på ;-P

DSC08000

De här 2 dagarna har gjort honom helt slut! Sover helt utslagen <3

Min nacke gillar inte den här blåsten,så igår kom ett bakslag! Men med en hög med smärtstillande, gick och lade mig 21.30 och har fått sova bort det värsta. Så idag drog jag huvan på mig! Gillar inte att ha den, tycker varken att jag ser eller hör riktigt med den på, men nacken gillar den 😉

Har torkat efter vår blöta utflykt, så nu en varm dusch, lite mat i magen, sen första arbetspasset på ca 6 v 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *