Nyheter om Mayo!

Helgen har varit förhållandevis lugn! Eller snarare så lugnt som Mayo tyckt det ska vara 😉

Jag har gjort mitt bästa att hålla honom i stillhet, ni som känner honom vet att det inte är så lätt. De har blivit utsläppta en och en osv.

Lördagen var en helt underbar! Strålande sol och klarblå himmel! Husse skulle fiska, så vi andra tog en promenad på sjön. Inte riktigt alla!

Jämt när vi skulle gå, så kom Hilma med en sork! Inte hade hon tid att följa med oss! Vilken duktig jägare hon blivit 😀

Mayo skötte sig bra och höll sig mestadels som vanligt bakom mig!

Busig Immy som ska inspekteras!

Hälsar på husse…

Sen tycker Immy att vi ska vända och gå hem! Hon lockar och lockar, tycker vi är så sega, haha 🙂

Bestämmer mig för att gå runt sjön och Immy hängde på! Blev en kortare sväng på ca 4 – 5 km!

Blev lite bus på sjön…

Sen brygghäng med gänget! Hilma hade koll på när vi kom tillbaka 🙂

Söndag var det vilodag då vi var och firade vår 2 åring Emelie 🙂

Jag vaknade med värsta värken och visste inte om jag skulle orka följa med på kalaset 🙁 Vi var där en stund innan det fick bli ryggläge igen. Hade feberkänning och det kan jag få när jag har riktigt ont, även illamående. Men senare steg febern rejält och igår morse bröt en förkylning ut! Man känner sig ganska mör, för det förstärker den vanliga värken. Jaja! Vet att det inte blev som jag tänkt på min långledighet 😉

Igår pratade jag med veterinären och Mayo fick ok-stämpel i rumpan 🙂 Han var ju sitt vanliga jag snabbt! Men skulle han bli likadan igen, så röntgas han på en gång.

Var tvungen att få lite frisk luft och hundarna få tänka lite, så det blev godissök på åkern och sen gick vi till ”älven”.

Hilma gillar ju verkligen vatten, så har varit lite tveksam att ta med henne dit. Troligen har hon väl redan varit där själv 😉 Oj oj vad kul det är att plaska! Ska bli intressant och se hur hon reagerar på alla småfiskar som simmar runt bryggan 🙂

Spänningen är olidlig för hundarna varje gång jag släpper ut dom! Vi har en liten gäst här i asken flera gånger om dagen! Häromdan var den inte så glad! Grenarna går över hundgården, så den kan ta sig ner på den, ut på åkern och in i skogen. Men nu stod en hund vid asken, den andra i hundgården och Hilma på hundgården där den brukar hoppa ner! Det var ett väldigt tjatter, så jag var på väg att ropa på hundarna och Hilma så den tog sig ner. Men det fixade den bra själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *