Planen för dagen…

Gick i stöpet! Planen var att jag skulle ha sovmorgon, städa åt hönsen och sen gå en riktigt långpromenad med hundarna, ev lägga ett spår i det vackra vädret.

Men jag blev väckt av Immy som ville in, tror dörren var låst eftersom hon inte öppnade själv. Gubben släppte in henne till slut. Hann jämt somna om, då kommer Gäsper och skriker! Ber honom dra till ett mycket varmt ställe, då river han på garderobsdörren. Nu har katterna lyckats väcka inte bara mig, utan det studsar 3 lyckliga hundar i hallen. Bara att gå upp ;-( Och när 2:a morgonkissen är gjord då går alla 5 in och somnar om, utom matte 🙁

Så sovmorgonen gick om intet! Hönsen fick inte städat, hade tyvärr ingen lust att kana runt i geggan med en skottkärra pga att det regnade. Det blev lika med långpromenaden. Bara hundar och katter fick upp mig, då har de legat och sovit i stort sett hela dagen. De gillade inte vädret heller 😉

Min advokat ringde och bad mig leta upp ett papper igår. Har mycket noga koll på mina papper. Det är mer än 15 år sedan jag fick min whiplash skada, så det har blivit lite papper från advokaten och försäkringsbolag under åren. När jag gjorde iordning mina pärmar för många år sedan, så hade jag ett jättebra system för att hitta det jag behövde snabbt. Det var bra, men nu kommer jag inte ihåg hur det funkade 😉 Så nu har jag suttit och gått igenom papper, för papper och jag hittade det 🙂

Sen har det varit telefonsamtal till försäkringsbolaget. Jag skulle hitta en människa som skrev brevet 2005!!! Ringde numret, då var det fel människa i andra änden. Sökte människan, hon svarade inte. Tillslut fick jag tag på en handläggare som inte begrep mycket, men talade om att kvinnan jag sökte jobbade med nått annat inom bolaget. Snäll som han var så kopplade han mig till nån som förstod och hade förklarat, så jag slapp det ännu en gång till. 5 min tog det att få reda på det jag ville och jag hade ringt runt hela dagen.

Har rengjort diskmaskinen och fläkten, den senare var det mycket välbehövligt.

Mamma, Henke & Fia har jag också pratat med, mycket telefon idag 😉

Sen fick jag  besök av grannen Tina som bor ca 3km härifrån 🙂 Båda har vi våra krämpor och ett lika stort djur intresse och då kan det ju inte bli annat än trevlig, eller hur  😉

Imorgon drar ”jobbar helgen” igång. Ska hämta Fia i Sunne efter jobbet och sen skulle hon ha film/tjejkväll. Så även denna helgen kommer att gå fort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *