Va fjantig jag är!!!

Hundarna satt en kort stund i hundgården imorse, sen kom Jenni hem och släppte ut dem. Nu ska Fia ha film/tjej kväll och nån av dem är lite bekymrad för hundar, så de fick gå ut igen och jag får så dåligt samvete. Egentligen är det inte ett dugg synd om dem. För när de väljer själva så vill de ligga ute och inte sällan så går de till hundgården och lägger sig 😉

Verkar som mina 2 små tuppar har fått nya hem, ev så flyttar den lilla svarta hönskycklingen med också. Lotta är i stort sett bra i sitt öga 🙂

Jag vill ge en STOR ELOGE till alla som varit och hälsat på, på senare tid och LYSSNAT på hur jag vill att ni ska bemöta Iko. Det har gått jättebra och han har verkligen blivit mycket tryggare med okänd/mindre kända besökare 🙂 Jag blir såå lycklig när jag ser han visar en leksak eller delar ut pussar, det blir oftare och oftare. Vi är verkligen på rätt väg 🙂

Hoppas nu att ingen idiot kommer hit och förstör allt 🙁 Usch! Inga dumma tankar nu 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *