Så typiskt mig!

DSC04853

Igår kväll hade vi besök av de här två, men de betade på åkern. Mayo såg ju vilka de var och ner i vattnet skulle de ändå! De höll sig runt hundarna som vanligt medans de var nere på bryggan, sen simmade de iväg 😉

Så planen för idag var att få upp nätet vid sjön! För snart kommer gässen med sina ungar och betar på gräsmattan. Där vill jag inte ha dom!

Nu ville inte min kropp det! Den lade in en stor protest inatt! Skit också 🙁 Tyckte att jag var på så god väg att pigga på mig! Så det fick bli vila och piller under förmiddagen tills det värsta släppte.

Både hundarna och jag behöver röra på oss, så vi gick för att titta efter lite spårmarker. Självklart började det regna!

DSC04858

DSC04861

Stoppade ner klädnypor i fickan ifa jag fick för mig att förbereda ett spår 😉 Och det fick jag ju 🙂 Har inte varit i den skogen på länge så det var bättre att märka ut lite.

DSC04865

När vi ändå var i krokarna, så gick vi för att titta om en åker var nog stor att lägga spår på. Vilket den inte var!

Det är så tråkigt att gå längs vägen, så jag tänkte att vi kunde gå genom skogen och hygget tillbaka. Kan ju inte vara långa biten!

DSC04871

DSC04875

DSC04880-001

Jag snurrade nog en hel del! Det var jävligt att gå, längre än vad jag trodde + att Mayo fick vara kopplad hela tiden, vilket inte gjorde det enklare 😉 Men nu är kängorna testade och de är vattentäta 🙂

Det enda jag hörde var lommen på långt håll! Alltså så hade vi Bergssjön eller Räköken i närheten, men jag hörde inga bilar. Fram med Dog Track appen och kartan! Jodå jag var på rätt väg, men hade gått för långt söderut pga att det var lättare att gå där.

DSC04872

Vände norrut igen och snart såg jag nocken på ett välbekant hus 🙂

Jag går oftast ”Off road”! Inga fina stigar osv, utan vill hitta nya ställen att gå på och framförallt få röra riktigt på kroppen. Men jag svor en ramsa åt mig själv när det var som jävligast att gå. Ibland kunde jag väl vara lite mer bekväm av mig 😉

DSC04882

Tyckte jag var värd några minuter på en stubbe! Dåligt val! Brukar aldrig sätta mig på en ny stubbe pga kåda. Nu tänkte jag inte, så nu är byxbaken inkletad i smör och jag hoppas det går bort.

DSC04883

5 km mestadels i jävlig terräng blev det och jag tror Mayo hade det jobbigast! Kopplad så han fick gå! Nu sover han gott!

DSC04884-001

Och även Eazy och min kropp mår betydligt bättre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *