Svensk Viltspårs Champion!

Jäklar va gôtt!!!

NO UCH SE VCH Vallgårdens Fenomenal Fling (Smali) Kungen av Nystuga 🙂

Var så säker på att det skulle gå ”käpp rätt åt helvete” idag. Smali spårade så dåligt sist, regnade hela dagen och kvällen igår. Och som ”grädden på moset” så var det -4 imorse. Så inga stora förväntningar hade jag när vi ”kanade” iväg med sommardäck.

Idag var det en ny domare, en mycket lugn och trevlig sådan 🙂 Han hade lagt spåret mestadels på en myr. Höll på att fastna med stövlarna flera gånger. Men idag spårade Smali som en gud 🙂

Domaren sa att han trodde att Smali kunde få problem med spåret eftersom det regnat och sen blev kallt, men icke heller! De brukar inte ha spårprov när det är så här. Så vi hade en väldig tur som hann med ett spår till nu när säsongen är slut 🙂

Tror det här är en utav de bästa spår vi gått, så duktig. Och sen när domaren berättade att Smali fick full pott, så tror jag inte att jag fattade med en gång. Eftersom jag var så inställd på att det skulle gå åt skogen 😉

Domare var Mikael Karlsson och kritiken blev:

En hund som klarar spåret på ett mycket bra sätt. Ringar bra i vinkel 2.

Min duktiga kille! Bara 2,5 år och är redan NO UCH  SV VCH och full certad i Sverige 🙂

Smali & co har firat med grisöron. Själv ska jag skura golven och se om jag hittar original nyansen på dem, sen ska jag jobba under helgen. En mycket bra start på jobbarhelgen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.