Tänk alla dessa…

Underbara människor som är såå måna om hur jag ska leva mitt liv, ironi 😉

Tänk att folk inte har annat att göra än att undra över om jag verkligen klarar ta hand om än det ena än det andra. Skulle jag inte göra det, då får jag väl göra nånting åt det, eller hur?

Tycker själv jag lever ett underbart liv med en stor härlig familj, där barnen nu står på egna ben. De är ju alla 4 i stort sett vuxna 🙂 Och hade jag inte djuren, vart skulle jag då fylla på batteriet med ny energi?

Brukar fråga om nån tycker djuren far illa på nått vis, eftersom det alltid ska ifrågasättas hur jag hinner med allt, träna hundar mm. Ånej! Tänk om alla hade det såå bra. Men då så! Då är det väl inget problem eller hur? Jag lever mitt liv och de andra får leva sitt 🙂

Några är nog livrädda att jag nån gång i mitt liv ska be om hjälp. Aldrig! Över min döda kropp 😉 

En gång under alla år med djur, det är nästan hela mitt liv. Så har jag känt att det här fixar jag inte. Då var barnen små, jag jobbade mer än heltid, hade 4 hästar, hundar, kaniner mm. Beståndet minskades med 1 häst och det blev lugnare.

Tror att det är sådana människor som inte har nått eget intresse, nånting de brinner -och lever för som kommer med dessa kommentarer. Och som är rädda för besväret. Vi andra vet ju hur härligt det är 🙂 Tycker synd om dem, de måste leva ett mycket torftigt liv 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *