Våren är på G!

Men det är stora variationer! I lördags var vi upp till Jenni, Jocke, Gry och Zixten i Ekshärad! 1,5 tim resväg norrut! Mycket snö och stundtals ett bedrövligt väglag!

Igår var jag till Fia, Per, Caroline och Elin i Åmål där var det verkligen vår! 1,5 tim resväg söderut! Snödroppar, barmark, tjällossning och gegga! Och på väg dit så såg jag årets första tranor 🙂 När jag kom hem så hade det tagit rejält på snön även här!

Att våren är på gång innebär ju även att om några veckor så flyttar Heiti äntligen hit 😀 Jag vill ha koll på läget i god tid, så ”valpledigheten” är planerad sen ett bra tag, men igår fick jag bekräftat att det är helt klart 🙂 Det mesta är klart inför inflytt, men hundhus och hundgård ska fixas till. Ska fylla på med mer frigolitkulor i de två Bean Bags som jag bla har där, men överdragen är tvättade. Sen ska gubben få täppa till hålan under verandan till hundhuset som Mayo grävde upp. Sen tror jag faktiskt att allt är klart 🙂

Idag fick Eazy söka efter eukalyptus i garaget! Alla 5 gömmorna hittade och markerade 🙂

TINDRA för h*lvete!!! Detta är ingen toa! Får bli kompostgaller på pallkragarna!

Börjar bli mer öppet vatten vid ”älven”! Jag och Eazy tog oss en promenad till ett av våra favorit ställen! Trodde inte det var så mycket snö mot hemma, men jag lyckades trampa ner mig ända till låret, haha 🙂 Men myggfritt är det än så länge 😉

Jäklar vad han har lekt med bollen i snön! Hur kul som helst 🙂

Eazy! Katternas favorit <3 Katterna under åren har gillat hundarna, men inte så mycket som Eazy! Ska bli intressant och se hur det ser ut i slutet av april? Tror inte det ser lika rogivande ut 😉

Imorgon är det dags för 2:a behandlingen med Inflectra! 2 tim med dropp och sen avslutningsvis 1 tim observation! Om allt går väl, så kommer det från och med 3:e gången bara ta 1 tim totalt 🙂 Hoppas verkligen att jag snart kommer att märka skillnad åt rätt håll! Värken är inte kul och är så himla trött 🙁 Men nu måste det vända 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.