Att våga!

Saknaden efter Eazy är så stor 😢💖 Han var verkligen min skugga, på gott och ”ont”! Det skulle aldrig ha fallit honom in att följa med nån annan än mig ens till garaget! Om han inte hade stenkoll på vart jag var! Promenader var inte ens att tänka på! När jag jobbade så låg han bara och väntade på att jag skulle komma hem! Han hängde med på ALLT jag hittade på!

Heiti däremot är inte lika präglad på mig! Han älskar husse lika mycket och hänger glatt med honom! Och det känns så bra! Går inte med ett ständigt dåligt samvete, som jag nu inser att jag hade med Eazy.

Första tankarna och känslan efter att Eazy fick somna in var – Igen mer hund! Jag orkar inte mer sorger 💔

Men vi har alltid haft minst 2 hundar och ser vilken glädje och trygghet de ger varandra. Bosse satte mig i arbete och bad mig kolla upp ev kullar, så jag skulle få annat att tänka på. För 2 hundar är ett måste!

Heiti har varit en prövning många gånger 😅 Men allt han hittat på är gjort med stor glädje 😂 Men allt jobb har nu gett utdelning! Folk som träffar honom nu tror inte det är samma hund som det var för 4 mån sedan!

Vi har lärt oss hur han funkar och på honom har polletten ramlat ner, så de sista månaderna har vi fått en ”råtta” som lyssnar! Så duktig 😍

Jag hade bestämt mig för att ingen valp förrän nästa år! Och har visat intresse hos några uppfödare för ev kullar.

Men det är så mycket som spelar in! Vi har inte möjligheter att ta långledigt när som helst! Tiken måste löpa vid rätt tid! Kanske går hon tom! Det kanske inte blir nån valp til oss osv

Nu dök en kull upp i år som var intressant! Men så hade ju inte jag planerat 😮

Berättar för Bosse och han säger – Kör på!!! I dessa coronatider har vi ingen aning om hur det ser ut nästa år! Vi kanske inte ens tar oss utanför kommungränsen då!

Kollar upp hur vi löser ledighet mm! Jag har ganska mycket semesterdagar sparade, han kan jobba hemifrån om det krisar och Linda ställer upp som barnvakt. Med hjälp av en underbar chef och jobbarkompis, så löste det sig 💖

Kontaktar uppfödaren, presenterar oss och vad för liv en ev valp får hos oss. Vi blev godkända 😁 Så i augusti flyttar ”Jojje” in 😍

Nu vill vi ha ett långt gott liv ihop med våra hundar! Vi måste ha fått vår beskärda del av ledsamheter/sorger för många år framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *