Planer

 

EAZY!

Uppdaterat: 2018-02-18

Har inga tävlingsplaner! Lusten saknas för att träna och tävla.

Uppdaterat: 2015 – 12 – 10 (Hur blev 2015)

Oj vilket första år jag och Eazy haft ihop ? 3 officiella utställningar blev det då han har ställts i Juniorklass. Excellent alla gångerna. Och 2 utställningar har varit stora! På första blev han bästa Juniorhane, på nästa 2:a bästa Juniorhane på European Dog Show – 15 i Lilleström. Och bästa Juniorhane på Norsk Vinner Utställning – 15 i Hamar.

DSC01752

Därmed fick han titeln NJV-15 ?

DSC00654

Och nästa år hade jag tänkt satsa på Viltspår, men det gick ju så bra! Så han blev SE VCH vid 11 mån ålder :-)

Han är en härlig pajas som hänger med på allt <3

Uppdaterat: 2015 – 07 – 15

Nu har vi lärt känna varandra riktigt bra, planerar lite grovt och långsiktigt :-)Förhoppningsvis så blir det start i Appell Spår under 2016. MH ska det bli i maj-16. Har alltid velat göra MT men inte haft nån hund på senare år som skulle ha klarat det. Eazy däremot tror jag gör det :-) Men det är inte aktuellt förrän sommaren -18. Långsiktig planering ? Snart är det dags för hans första Officiella utställning, ska bli intressant och höra vad domaren tycker :-)

Sök har vi börjat träna och det är skitkul tycker vi båda som är ”gröna” nybörjare.

Uppdaterat: 2015 – 01 – 21

Först och främst ska vi leka/träna ihop oss till ett ”team”, lära känna varandra :-)Eazy & jag ska gå vår första kurs, med början i mitten av februari. Några utställningar blir det också! Om jag lyckas få honom att stå still med alla fyra tassarna i marken och inte bita så förbaskade mycket ? Så äntrar vi nog utställningsringen i slutet av mars :-)