Abrupt uppvaknande & barnarbete!

Har haft jobbarhelg tors – sön! Jobbade lördagskväll och satt uppe längre för jag skulle inte börja förrän kl 12 på söndag. Vaknar runt kl 7.30 av att jag har så himla ont i nacken och huvudet. Är på väg att ta mig smärtstillande och somna om en stund tills det släpper. Är glad att det är några timmar kvar tills jag ska iväg!

Då ringer mobilen! Vi är en kort på jobbet – Kan du börja nu istället? Visst! Kommer så snabbt jag kan!

Kan ju säga att jag verkligen avskyr att stressa på morgonen! Normalt så är jag uppe som senast kl 5.30 när jag börjar kl 7.30 och jag har 10 – 15 min till jobbet. Gör det jag ska i lugn och ro, äter en rejäl frukost medans jag läser tidningarna. Och är oftast där runt kl 7! Nu var jag i ”praktiken” redan jättesen!

Tur att man inte blir filmad 😉 För jag kastar på mig morgonrocken och rusar nedför trappan. Där står Eazy & Mayo på bakbenen, hoppar och tjuter av lycka! Jag springer genom huset för att släppa ut dom via altandörren! Då tjuter larmet!!! Springer tillbaka och larmar av! Tillbaka igen, då tjuter det igen! In och svarar larmoperatören att det är falsklarm, bara jag som har hjärnsläpp, haha ;-P

Tvätt, påklädning, några tuggor smörgås och några klunkar te, så var jag på väg! Fick ursäkta mig för min virrighet hos brukarna, men tror alla fick det de skulle ha 😉

Men iom att jag började så tidigt, så slutade jag även det! Så hem och få upp blodsockret, som säkert låg på minus, sen blev det promenad på sjön 🙂

Det snöade rejält under lördagskväll! När jag kom hem så möttes jag av 2 galna katter! Vad de lekte i snön 🙂 Hilma var full i snöbollar!

Immy stannade hemma och jagade sork, men de andra var med 🙂 Skidåkare! Aldrig sett förr sa Hilma, bästa att träa, de andra gjorde allt för att förstöra spåren 😉 Bäst att förtydliga! Vi förstörde inte preparerade spår! Utan grannen har plogat en bana på sjön, så alla kan utnyttja den 🙂

Mycket bus, spring och fånga snöbollar 🙂

Sen kom Eazys bästis! Jossan 🙂 Han följer varenda steg hon tar och det var ett måste att han skulle sitta bredvid på egen stol och kolla på bilder i datorn 😉

Hon hade full sängen med djur när vi läste saga 🙂 Vi låg och planerade vad vi skulle göra idag! Köpa presenter åt Jenni & Emelie, städa åt kaninerna, picknick på sjön, självklart pannkakor till lunch osv.

Vi vaknade till regn och nattgästen talade om att hon tänkte då inte ha nån picknick ute 😉 Men presenter blev det och Hilma var ”hjälpsam” när Jossan skulle packa in dom 🙂

Jag har kört ”barnarbete” hela dagen 😉 Hon har diskat, fixat kaninerna, packat presenter, städat tvättstället och hon har tränat hundarna, så de ligger helt utslagna 😀

Hilma var sjöblöt när vi kom hem efter vi handlat! Upptäckte sen varför! Hon har lekt i närmare 2 tim i en vattenpöl, haha 🙂 Hon är såå lik Immy i det mesta 🙂

Nu har godingen åkt hem! Vi ska slappa framför tvn en stund innan vi tar natten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *