Äntligen…

IMG_0980

har vi fått upp ett staket så Zixten kan busa lös ute och vi slipper stirra på honom hela tiden så han inte drar i väg. Vi köpte ett grisstaket , allt i ett, nät + stolpar, bara att rulla ut :-). När jag kom hem så hoppade Smali och Frazze såå fint över, men det spelar ingen roll bara det håller Zixten på rätt sida.

IMG_0979

Och grinden är på plats, hoppas att det blir lite besvärligare för Smali att ta sej på övervåningen 🙂IMG_0969

Gäsper tar sej friheter nu när Linda flyttat och ingen skäller när han ligger på en tidning och njuter, lite bortskämd måste man vara, eller hur?

IMG_0976

Jenni och Smali myser, börjar bli lite för stor att sitta i knät. Mätte mankhöjden här om dan (så gott det gick) ca 60cm, inte konstigt att man tycker han snart är lika stor som Frazze (nästan 70cm) och vikten ligger på ca 30kg.

IMG_0971IMG_0987

”LILLKILLEN” är 6mån i morgon, vart har månaderna tagit vägen. Tycker inte det var längesen vi var och hämtade ett litet vitt knyte hos EvaLiz. Och självklart tycker jag att Smali är vackrast i hela världen, får se vad andra tycker i utställningsringen. Skit samma  hur det går han är ändå vackrast/bäst :-).Får väl erkänna att jag svär endel över honom oxå, han hittar på såå mycket, tur att man glömmer fort.

GRATTIS gubben och de andra i F-kullen från Vallgården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *