Är så GLAD :-)…

gick in på SKK`s hemsida och kollade för ”femtioelfte” gången om Smali`s röntgenresultat var utlagt och det var det idag, HD: A & AD : ua, kan ju inte bli bättre :-).

Jag och Smali har varit på Idja`s vårtävling idag och hejade på Linda & Fengur. Idag var det uttagning och imorgon är det finaler. Det gick jättebra, i tölten så blev de delad 1:a placering så det blir A- final och i fyrgång så blev det även där en A- final. Nu håller vi tummarna för morgondagen.

Smali har träffat hundar i olika storlekar, barn, vuxna och går fram av ren nyfikenhet själv och hälsar det hör inte till vanligheterna utan han brukar titta lite och sen bryr han sej inte mer. Undrar om det var något som hände när han var sövd :-), eller han kanske helt huxflux kommit ur den sk spökåldern. Vi har även varit och hälsat på en gammal tant som går med käpp och som hade en lite speciell huvudbonad som jag var 100% säker på att Smali skulle reagera på men icke, fram och hälsar, sen bar det iväg in i huset för undersökning. Och tanten var jättesnäll för hon bjöd på pannkaka och det säjer han inte nej till :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *