Är så trött…

Tror jag skulle kunna sova i flera dygn i sträck. Vädret gör ju sitt och att värken har suttit i mer än en vecka nu gör ju inte saken bättre. Men 2 mornar har jag faktiskt vaknat utan värk, fast den har kommit tillbaka inom en 1 tim, men bara det här att slippa vakna av det är suveränt 🙂 Positiva tankar måste man ju ha 🙂

Igår var en ledig dag, följde med Christina till stan och besiktigade en valp som ska flytta till sitt nya hem om nån dag. En liten söt Corgi flicka 🙂 Vi passade på att handla och blomavdelningen måste jag ju kolla in. Det blev 6 st stora amplar med Pelargoner och häng Petunior 🙂 Tur att hon har Volvo så vi fick plats med allt 🙂 Dagen innan var jag, Fia & Andreas och köpte fler blommor och idag blev det ännu fler. Det är ju så kul med blommor och det är rogivande att gå och pilla med dem 🙂

Vi fick hundmaten igår, Jenni hjälpte mig att bära in lådorna. Och när jag hade stoppat in det sista av 130kg i frysen och kommer ut till bilen får jag syn på att det fattas 60kg 🙁  Hjärnsläpp som vanlig, jag hade räknat fel, så gubben fick hämta det sista så inte Linda & Carro skulle bli utan mat.

Idag har jag jobbat, sen for jag direkt till stan och ”firade” morsdag hos mamma & Sven-Erik. Min morsdag imorgon har jag planerat som så;                                            Linda var här igår kväll och då fick jag en insektsfälla, toppen! En sån behövde jag 🙂 Jenni jobbar under helgen, Fia & Andreas är djurvakter hos hans pappa, Henke i Uppsala, gubben & lillebror ska spela golf =helt ensam = gör vad jag vill 🙂

Vi har en ”tradition” här, att jag köper alla blommor som jag vill ha och sen tackar jag mina underbara ungar för dem, perfekt 🙂                                                          Det är inte så ”spänt” det här med födelsedagar, mor -och farsdagar mm. En kopp kaffe och umgås nån dag när det passar är kanon. Så imorgon ska jag plantera om blommor, greja ute i stallet, hitta på nått kul med hundarna och skita i allt annat, bara vara, härligt 🙂

Nu räknar jag ner till semestern, bara 11 arbetsdagar kvar, JIPPII 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *