Att inte ha lust…

Ligger inte i min natur! Jag gillar att ha många järn i elden, måste greja med nånting jämt 😉 Men idag fanns inte lusten alls!

Ingenting blev det gjort, enl mig! Andra kanske tycker det! Men att fixa hos hönsen, greja inne, ta hand om tvätten osv är ju gjort i en ”grisblink”!

Men en vacker dag har det varit och jag njuter verkligen 🙂

Gäsper låg efter vägkanten i ca 40 min och kollad upp i en björk! Knäpp katt tyckte jag! Sen fick jag syn på att han släpade iväg med nånting! Tog med kameran och kollade! Såg inte på en gång vad det var!

IMG_8008

Men han kom stolt med den här! En katt förstår inte vad en annan uppskattar att de jagar, tex möss och sorkar. Fåglar och som här en ekorre gillas inte! Men det är bara att berömma den stolta, duktiga jägaren som visar upp sitt byte!

Klubben har medlemsutställning på lördag! Förutom att ställa Mayo, så ska vi  sälja kaffe mm! Då är det bra att ha ett eget litet krypin att vara i, så canvasburen plockades fram för vädring!

IMG_8014

Den blev populär! Smali bosatte sig i den på en gång och Zixten var ju tvungen inspektera…

IMG_8017

Även Mayo!

IMG_8018

Men till slut fick han lugn och ro 🙂

IMG_8023

Nästan alla gossar samlade! Gäsper är på jakt igen 😉

IMG_8029

Lusten att göra nånting infann sig ikväll! Så jag och Mayo har tränat! Men vi fick ju sällskap av en mycket kelsjuk Gäsper 😉

IMG_8044

Vi leker framförallt!

IMG_8057

Wow! Jag fann den 🙂

IMG_8113

Det blev en bra träning! Mycket lek och jag fick fram det jag ville! Duktig bäbisvovve 🙂

Jenni har velat tränat agility i många år! För att få vara med på en kurs, så var hon tvungen att gå en allmänlydnadskurs först och det gjorde hon med vår gamla Beardis Anton. Problemet var att han var inte så intresserad, han var ca 8 år och han ville fråga mig först om det var ok att göra det Jenni bad honom.

Så det blev lite knepigt! Jenni och Anton på appellplan! Jenni bad honom om något, han kollade på mig som stod efter kanten om det var ok? Jag nickade i huvudet och han gjorde som Jenni sa, haha 🙂 Det blev liksom inte bra!

Nu var både hon och jag sugna på att träna lite för skojs skull här hemma, så vi har beställt slalompinnar, tunnel, hinder och en ”ring”. Idag fick vi allt utom de två sistnämnda!

Jag var ganska säker på hur hundarna skulle reagera och jag hade rätt!

IMG_8192

Mayo var ganska bra på slalom, var ju första gången och tyckte det var kul 🙂

IMG_8307

Zixten tyckte det var jättekul 🙂

IMG_8235

Smali försökte fuska och bara ta nån pinne! Han har faktiskt testat detta förr 😉

Tunneln blev också som jag trodde! Zixten, grythund som han är, tyckte det var skitkul! Såpass att han inte fastnade på bild, haha 😉

IMG_8343

Immy sprang direkt in i den också 🙂

IMG_8149

Mayo tyckte tunneln var kul också!

Smali sprang några gånger, men tyckte inte det var speciellt kul 😉

IMG_8226

Alla är taggade 🙂

IMG_8266

Jenni har att göra, alla vill bräcka varandra 😉 Ska ta en och en, då blir det helt annorlunda!

Men kul har vi haft och gossarna sussar gott 🙂

Imorgon jobbar jag kväll! Hinner nog med lite andra saker innan dess 🙂 Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.