Att ta beslut är inte lätt!

Förra helgen kom och gick besökare hela tiden! Svärmor, Linda, Patrik, Jossan, Emelie & Chess kom på fredag em för att fira gubben 🙂 Lördag var mamma, Svennis, Fia, Per & Caroline här 🙂 Söndag var det besök också!

dsc06220

Lilla C är inte van hundar och det var ett tag sen hon var här! Så när de drog igång och skällde när de kom, då blev hon livrädd, stackars liten 🙁 Men efter ett litet tag så var de hur roliga som helst 🙂

Sen ca 2 år tillbaka så har jag sagt att det nog är sista sommaren vi har höns! Jag vill att de ska kunna leva fritt ihop med oss och må bra. Men räven plockar ju höns på löpande band under försommaren 🙁 Skatorna flyger in i stallet och tar äggen, rycker vingarna av kycklingarna och tar dom 🙁 Och på sensommaren/ hösten är duvhöken i farten!

dsc05386

Hjärnan går på högvarv för att hitta lösningar på hur jag ska kunna skydda dom! Men nu har jag bestämt mig, innan älgjakten ska de bort! Det värsta blir att förklara för Jossan! Men hon är en förnuftig liten dam och hon tog det bra när hennes favorit Mini Me blev tagen av räven.

Så nu får Nyman & Pricken varsin stor box att bo i vintertid! De ska få lite grävmöjligheter mm 🙂

dsc06175

Immy var inte sig lik efter att Gäsper blev borta! Hon visade samma stressbeteende som hon hade innan hon flyttade till oss. Ett maniskt slickande av pälsen! Det har minskat betydligt, men lite finns kvar än!

En jag känner skulle ev få kattungar, så jag bokade en unge om det skulle bli några. Men ju mer jag funderade desto osäkrare blev jag! Man har ju hört talas om katter som flyttat när det kommer en ny. Jag avbokade! Inget får hända Immy hon är nr 1 <3

Jag är betydligt bättre på hundar än katter! Och kom att tänka på hur jag alltid gjort med hundarna. Jo skaffat valp när jag har en vuxen som kan hjälpa till med bla uppfostring, prägla osv. Det är så smidigt och de har så himla kul ihop, men det gäller hundar 🙂 Hur är det med katter?

Tror jag har frågat ut varenda kattmänniska som jag både känner och inte känner, haha 😉 Jag inser att de kan bli bästisar, men även bara acceptera att de bor under samma tak. Men om Immy kan ”smitta” av sig sin nyfikenhet, coolhet mm till en unge så vore det ju toppen 🙂 Däremot behöver hon inte lära den lilla hur man öppnar dörrar/grindar, hoppar upp på köksskåpen osv 😉

Immy är väldigt speciell, men det tycker nog alla att deras telningar är. Hon är med på ALLT! Kommer det främmande hundar och hälsar på, då är Immy snabbt framme och hälsar. Hon har alltid varit den vårdande! Pysslat om kycklingar som vi har haft inne, kaniner och hundar!

Så blev jag störtförälskad i ett litet sköldpaddsfärgat knyte! Nu är det ju inte bara Immy som ska acceptera en kattunge, hundarna tvivlar jag inte en sekund på, utan även gubben 😉 Talade om läget för ägaren och preliminärbokade sötnosen. Har inte vågat hälsa på kattungarna i fall att det inte skulle bli nån.

dsc06242

dsc06336-001

dsc06269

dsc06279

dsc06290

dsc06248

Men nu är det klart 😀 Lilla Hilma flyttar hit lagom till älgjakten <3 Och jag har tagit ”mammaledigt” ca 1 v för att hålla koll på läget 😉 Detta kan ju inte bli annat än bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.