Blev så förbannad…

Så jag sträckte ”skinkmuskeln” och blev hes!

Jobbar helgen och ska snart gå på sista arbetspasset innan 2 dagars ledighet!

I fredags kväll när jag kom hem från jobbet, så tyckte jag det var konstigt att ingen katt kom och mötte mig! Förklaringen fick jag igår morse! De hade varit instängda i höladan hela natten! Det var glada katter som jag släppte ut 😉

Men de hade visst inte varit ensamma där talade gubben om senare. När han var och tände åt hönsen, så mötte honom Chapelina! Stalldörren var öppen, så hon hade umgåtts med katterna under natten 😉

 

Igår efter jobbet så kom Patrik & Jossan på besök!

DSC02112-001

Jossan fick ”lass”, medan hennes far och ”Boppa” minskade på vårt tuppbestånd!

DSC02113

Eazy skulle ”tränas” och hon förklarade att bäbisar måste få mycket godis! Inte konstigt att hon är populär, haha 😉

När de åkt hem blev det en promenad innan de började skymma!

Smali ”uppfann” en lek för flera år sedan som fortfarande är mycket poppis 🙂 När Smali var med och lekte, så gick det till så här! En hund på var sida om staketet som springer och jagar varandra! När Smali skällde, då sprang de åt andra hållet! Skitkul enl hundarna 😉

DSC02133

Nu är det nästan likadant, förutom att Zixten skäller hela tiden och de andra två är tysta, haha 😉

DSC02168

Fina Mayo 🙂

Vaknade av att nacken protesterade imorse! Så typiskt! Lika efter några arbetspass och nu är ju inte väglaget det bästa heller, då spänner man sig! För att pigga upp mig lite så tränade jag & Eazy lite i köket 🙂

Med mina andra hundar har jag kämpat som ett svin, för att få dom att hålla fast apporten! Vet inte hur många träningsvarianter vi testat, utan att få till det!

DSC02204-001

Därför känns det så himla bra att det funkar med Eazy:-)

DSC02206

Tror vi börjar få till ”baklängesfot” mer och mer! Kontakten kan jag inte klaga på! Så duktig 😀

Det börjar dra ihop sig för Eazys första utställning! Så det är bara att börja ta tag i den träningen också!

DSC02201

DSC02202

Förutom att han ser ut som om han fått stryk ;-P Så stod han faktiskt still ganska länge med bra kontakt! Duktig bäbis 🙂

DSC02207-002

DSC02217

Tog med mig hela ligan på en promenad på sjön i gråvädret!

DSC02224

Lugnt och fridfullt tills dessa dök upp som vanligt! Tror de står och lurpassar på oss varje dag!

Det gick bra så länge de sprang! Hundarna såg dom inte! Jämt när jag ställt mig på Zixtens lina och Mayo var på väg till mig, då stannar de och står och tittar på oss! Zixten upptäcker dom, linan glider i snön under fötterna och jag hinner inte få tag på den innan Mayo och han drar järnet 🙁

Jag gormar och skriker, hörs nog över hela kommunen! Blir så helvetes förbannad, så jag sträcker mig i ena ”skinkmuskeln”, haha ;-P Det gjorde riktigt ont! Och stämbanden fick jobba 😉

DSC02230-001

Men det hjälpte! Mayo vänder och Zixten hänger på! Jag drar en lättnadens suck, men muttrar svordomar så det osar över dom 😉

DSC02242

Sen var det slut på den friheten! Mayo fick gå hos mig…

DSC02240-001

Och Eazy tog hand om Zixten 😉

DSC02245

Skitungarna <3 Och idag är Eazys öron på rätt plats 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *