Blidde för mycket…

Nacken protesterar rejält idag efter gårdagen. Först jobb och sen föreläsning, det blev för mycket. Så idag har det varit vila och rörelse på schemat, stillasittande nån längre stund är ”rena döden”.

Ställde in sista gången på valpkursen också! Men snart börjar en brukslydnadskurs och då hoppas jag vi är på G och kan vara med 🙂

Alla stilar är bra, utom de dåliga när man äter ben 😉

Mayo är ju så duktig! Inte hade han gått nära bilen utan att smacka och vara på helspänn för några dar sedan.

Sen fick även Smali vara med på godissök!

Hönan Lilly kom fram i morse innan jag hunnit släppa ut de andra hönsen. Så hon fick en egen tekaka till frukost 😉 Försökte att titta från ett annat håll på uthuset var hon ligger, men där var det plåtar mm instoppat. Hur ska hon då ta sig fram med ev kycklingar?

Men gubben grävde fram henne ikväll, eller snarare gjorde en väg så hon kan få med sig dem 🙂 Hittade henne på en gång, hon låg nästan där han grävt. Lockade fram henne och såg att hon låg på MÅNGA ägg. Inget kläckt än, så vi får se hur det går. Men nu vet jag vart jag har henne 🙂

Isa är ju hopplös! Hon tycker hennes kycklingar är nog stora nu, så hon har visst börjat värpa. Men hon kan ju aldrig värpa i ett rede, lite special måste det vara. Så en skrivbordshurts i stallgången var ett bra ställe och krångla sig förbi nätet dit, var det visst värt 😉

Mayo har ju verkligen ändrat sig under de sista dagarna. Och katterna har ett helvete! Så nu har det varit noll tolerans mot kattjakt, om inte katterna drar igång det hela 😉 Immy skulle in förut, Mayo kommer i full speed över gräsmattan. Stoppar honom vid trappan och säger åt honom att stanna! Släpper in kattan och hundarna, tar mig lite kaffe och kommer på att Mayo saknas. Går och tittar! Där sitter han kvar som jag sa åt honom, duktig så 🙂

Man får inte gå ut genom grinden utan tillåtelse!

Som sagt rörelse är livsviktigt för mig och nacken. Så det blev en skogstur och då behöver jag inga koppel. För att hålla i en hund, går inte idag. Mycket kläder och väl neddragen mössa, så blev jag inte bli kall 😉

Buspojkar!

Även där såg jag en förändring hos Mayo. Jag går och hundarna får hålla koll på mig. Mayo håller sig alltid i närheten. Tycker han att Smali går lite för långt bort, jag ser dem hela tiden, så endast väntar han eller kommer till mig. Men idag har Smali varit närmast och Mayo knallat iväg. Självförtroendet växer, bara det inte blir för stort 😉

Smali dundrar fram över åkern. Jippi va kul 🙂

Det är så härligt att få sträcka ut i full galopp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.