Blir snart knäpp!

Vaknade kl 4 imorse av att Immy skulle ut. Förr så rev hon alltid ner min mobil i golvet, för då blev det fart på matte! Nu klöser hon på första bästa ställe, för mobilen ligger i köket. Vid 5-tiden var det dags för Gäsper att gå ut, han skriker för att få upp en. Kl 6 gick gubbens alarm igång, då var jag nära att ge upp. Men skam den som ger sig, till slut somnade jag om 🙂 Men det tog inte lång tid innan hundarna tyckte det var dax för frukost. Härligt med sovmorgon, eller hur 😉

Igår var jag och Jenni till Sälboda innan jobbet. Hon och Blaze skulle träna inför utställningen. Jenni har bara ställt tax förut och då springer man ju inte, men det fick hon göra nu 🙂 Jag stod och hojtade; Jenni spring! Hon skrek tillbaka; det gör jag ju! Inte nog fort tyckte jag 😉 Patrik provade också och det var ju skitkul tyckte Blaze, husse busar 🙂 Jaja! Det blir allt bra i slutändan.

Smali & Iko har varit riktigt på hugget idag. Så för att trötta ut dem liite så blev det godissök och lite lydnad. Sen har de varit med mig när jag var till sjukhuset hos mamma. Synd att man inte får ta med dem in.

Kom på att det är på tiden att fixa julkort. Sagt och gjort, gick in för att kolla olika mallar på nätet och jag hittade ingen där jag brukar 🙁

Jag har ju ett minne som en vandrandepinne och kommer inte ihåg hur jag gjort förut. Men power point det fixar jag! Men det var länge sen jag gjorde nått där, men med lite hjälp från Jenni så fixade jag det 🙂 Trots det så återstår ett problem, vi kommer inte på hur vi roterar en av bilderna, men det löser sig 🙂 Bara jag får sitta och fundera ett tag, men inte nu när jag är riktigt frustrerad av att inte komma ihåg.

Har börjat fundera över framför allt mina & Smalis mål inför 2012. Nu är det ju  så att jag tänker ALLDELES för mycket, jämt och ständigt. Och det jag tycker är en jättebra idè idag, kanske är helt åt skogen imorgon 😉 Men som det ser ut nu, så är tanken att inte ställa så mycket. Typ bara hemma klubbens utställning, ev Åland, men det är MYCKET ev. Men Lilleström tyckte jag var riktigt bra, inte trångt och jävligt, utan skapligt gott om plats. Hamar är också intressant. Som synes nästan ingen i Sverige, det blir för långa avstånd, tyvärr! Kan bli Ransäter, men troligen är han helt urfälld då, typiskt när det är på ”hemma plan”.

Däremot är jag riktigt sugen på att komma igång med brukset, så det får vi satsa på nästa år 🙂

Iko tror jag skulle gilla agility riktigt mycket. Han som älskar att hoppa och springa fort. Tänk bara den reaktionsförmågan han har, det kan bara bli bra 🙂 Så han ska anmälas till en agility kurs till våren. Nu har jag mycket kul att se fram emot 🙂 Nu hoppas jag bara tiden finns också, det är det stora problemet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.