Cirkus Nystuga!

Jippi! Vaknade inte förrän 6.30 idag och kände att det blir nog en skaplig dag, äntligen 😀 Att vakna varje gång man ska ändra sovställning för att det gör så förbaskade ont, är slitsamt! Gårdagen var hemsk 🙁 Hade lust att åka till sjukhuset så de kunde droga ner mig helt, så jag fick vila en stund. På på vc sa de att de kan inte ge mig starkare smärtstillande än det jag redan har. Bara att härda ut! Sjukgymnasten som jag söker har knappt haft några telefontider denna vecka, så får försöka nästa.

Men som sagt! Idag är det betydligt bättre och det skulle vi fira med en skogspromenad 🙂 Alla var redo att gå när Immy vänder i dörren och fick för sig att hon var tvungen att äta först. Bara att vänta!

Sen tog hon täten 😉

Tindra  Hilma är strax bakom! Innan de kan fortsätta så måste alla 3 ”gå på toa”! Det slår aldrig fel, haha 🙂 Bara att vänta tills alla är klara! Nån kanske även behöver göra nr 2 😉

För att ta sig till den större skogen, så måste vi gå lite på grusvägen och det tar tid! Katterna ska klättra i träd, på stockar och sten, ner i dikena, smyga på varandra, det blir små ”explosioner” av katter hela tiden.

När vi har kommit en bit in i skogen, så vägrar Immy ta ett endaste steg till! Suck!!! Jaja! Hon hittar hem!

De andra 4 busar runt bland träd, buskar, stenar och blåbärsris! Vet inte vem som flämtar mest av dom när det är dags för vattenpaus, haha 🙂

Vindstilla, tyst och lite duggregn!

Tindra lyckas få ett ofrivilligt dopp då hon kanar av en stor sten, haha 😉

Mayo spanar in storskrakarna som simmar förbi 🙂

Bara Tindra fått torkat lite så vänder vi hemåt! Katterna leker och hundarna travar före! Hundarna brukar jaga varandra och ”blåsa ur sig” det sista efter promenaderna när vi kommer hem. Idag gjorde dom det i skogen och Tindra blev livrädd.

Jag lockar, hon brukar svara mig, men nu är det knäpp tyst! Hur lätt är det att hitta en livrädd kattunge i ung, tät, granskog där man knappt ser vart man sätter fötterna? Går tillbaka där vi brukar ta våra pausar! Nästan där så svarar hon mig! Hon satt i ett träd, inte högt upp!

Kelar med henne och hon vill ner! Jag vänder hemåt, Tindra drar iväg åt andra hållet! Och hon börjar leka där vi har vattenpaus! SUCK!!! Får tag på henne och denna gången får finna sig i att bli buren. Släpper ner henne när jag känner mig säker på att hon inte ska sticka tillbaka.

Eazy tar täten som vanligt, Mayo går lite före mig och katterna leker runt omkring! Då drar Eazy igång och skäller??? Han som bara skäller hemma om nån kommer, aldrig annars! Han varnade rejält för nånting! Kallar in båda hundarna, då är Tindra borta IGEN!!!

Till slut hittar jag henne under en gran! Hur mycket än Hilma försökte få mig att släppa ner henne, så får hon sitta på armen ändå tills vi kom ut på vägen.

Lite drygt 2 tim tog det att gå 2,5 km! Helt otroligt!!! Immy mötte upp oss innan vi skulle vända in i sista skogsdungen innan vi var hemma. Detta är verkligen Cirkus Nystuga, haha 😀

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.