Då har…

vi varit i Västerås på första officiella utställningen för Smali och mej. Var så nyfiken på kritiken, så här är den- Stor hane som behöver mer ringvana, maskulint välproportionerat huvud, bra öron, bra hals -och rygglinje, välutvecklad kropp för sin ålder, bra benstomme, välutvecklad bak, rör sej bra från sidan, bra päls och färg.

Domare var Benny Blid von Schedvin, han sa att bara Smali får mer ringvana så kommer han att gå  långt, tyckte jag hade en mycket snygg hund. Det vet jag väl :-), nu är det att träna även detta. Det blev 1:a pris & HP.

Det var ju en helt ny situation för oss båda och jag försökte vara avslappnad som vanligt, tyckte det gick bättre än vad jag hade väntat mej, hade nog gått bättre om vi inte hade varit först i ringen kl9 så han hade fått vänja sej en stund med miljön. Tog med buren i fall att, men efter en kort stund så brydde sej inte Smali om någonting och låg och slappade på sin bädd, ingen sak att ha med honom :-).

Hann inte med att ta några bilder igår och idag var han inte speciellt intresserad att vara med 🙂

Vi var bra trötta igår, gick upp kl 3 och satt i bilen ca 4tim, utställning och var hemma vid kl 20.

Efter lite bus med Zixten som väntat hela dagen och mat så somnade Smali gott bakom Immy :-).

Och denna helg var det kul att vara uppfödare.  Christina (Welcop`s) och Kristin som har  Sputnic från henne hade en kanon dag. Shanelle (Corgi) tog sitt 3:e CERT och blev SUCH och blev även BIR och Sputnic (Corgi) tog sitt 1:a CERT jättekul. Sereda (Borzoi) gick inte lika bra idag, bla för att hon var glad i ringen? Knepigt, trodde att hundarna skulle visa att de tycker det är kul men så är det visst inte.

Eva-Liz (Vallgården) har haft en bra helg också. Strax, bror till Smali tog sitt 2:a CERT i Stange på lördag och söndag blev det 1:a pris + HP. Grattis Linda & Strax.

Vi hade med 4 hundar och märkte nästa inte av dem, otroligt duktiga :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *