Då har vi…

varit på årets första kurs, Smali &jag. Det märkas att träningen varit obefintlig, mest på mej :-). Jag är för lugn och trög. Jag är en lugn person och då har hundarna blivit därefter, men så  j*vla  trög behöver jag inte vara. Pia fick fart på oss, tyckte inte jag gjorde annat än sprang, men man håller värmen :-). Nu ska här tränas platsliggning, ligg under gång, träna på att Smali ska springa fortare på inkallningen, och det fick vi till. Vi tränade stå för 1:a gången och använde en boll, skitkul tyckte Smali, bollar har inte fungerat förut men nu var de roliga. Nu när han är äldre så trodde jag att han skulle reagera mer på de andra hundarna och omgivningen men nejdå. De andra i gruppen undrade vad han fick i maten som växt så otroligt. Nu är det till att träna inför nästa kurstillfälle om 14 dar.

Smali verkar nöjd med sin dag och ”korkar” i soffan.

Och Zixten är helt slut, han är inte van att ta hand om ”vaktposten” i hundgården helt själv, de brukar ju vara 2 om det :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *