Då var…

Påsken över. Vilken helg, med strålande väder. Det tar otroligt på snön och det ”ploppar” upp vårtecken, har plockat de första tussilago, sädesärlan, tranor har kommit, och vårat hat objekt nr 1, KANADAGÄSS.

När jag kom hem från jobbet på påskafton så åt vi påsklunch och sen blev det kaffe på verandan, satt ute tills solen gick ner och vi satt inte på den inglasade, härligt. Har dragit rätt vårat provisoriska staket så Zixten får vara lös och busa under uppsikt, jäklar va de springer :-). Mycket av tjälen är borta så nu är det snart dax för det riktiga staketet, som jag väntat.

Påskharen SvenHarry.

Nu när det tinat så kommer det mindre roliga saker fram på gräsmattan. Igår innan jag for till jobbet så blev det ett ryck. Alla pinnar, grenar,plastbitar, papper mm var borta, även skiten. Men nu har det tinat ännu mer så det är bara att fortsätta :-). När jag kom hem igår kväll så var Fengur orolig, inte konstigt alls, Laukur gick runt och ”lallade” på fel sida om staketet, efter en sväng uppe i hygget så kom han och gick in i sin box :-).

Vet inte om det är sork eller en fluga, allt är lika kul. Undrar om han inte är nära släkt med katter, allt som rör sej ska ”pillas” på.

Jag kommer så fort jag kan!

Godissök i snön är bra när man vill få bort den värsta geggan men snart går inte det. Tur att det torkar upp fort har på backen.

Undrar när Smali kommer på att han är för stor för detta :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *