Då var det dax igen…

Jenni fick låna min bil för att hon och Nanna skulle åka till Karlstad. De fick sladd, nedför en slänt och bilen stannar bredvid en björk och på sjökanten. De hade änglavakt, för de kunde ha gått igenom isen eller kört i björken. Ingen av ungarna är skadade som tur är, men bilen är det nog inte så mycket att göra åt. Bilar finns det gått om men inte ungar 🙂

Så då är jag bil lös, får se hur vi löser det. Som tur är så är Jenni hemma ett tag så jag får ta hennes bil, men den gillar jag inte.

Gick en promenad på sjön idag, så hundarna skulle få springa av sig.Zixten har långlinan så han får springa och busa, jäklar vad det går undan, de har så roligt 🙂

Smali på spaning 🙂

Idag hade jag tänkt fixa till hundarnas egna ”flikar”, men det kom som synes annat i vägen, ska försöka hinna med det sen. Jobbar lör-mån, sen på tisdag ska jag hämta Iko :-), sen tar vi dagen som den kommer, bara njuta av bebisen under ”mamma ledigheten” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *