Dagen D…

Nu är Smalis MH över och han skötte sig över förväntan, fast han är lite fjantig.

Smali älskar inte alla människor, kampar gör han med mig och folk han känner, är lite ”skvättig” ibland, annars hur cool som helst.

En liten sammanfattning:

Lekte & kampade med mig, men inte testledaren. Men han fick gå i väg och känna igenom honom. Trodde inte han skulle kampa alls.

Förföljande- 1:a gången, springer efter ”haren” och dödar den.

2:a gången, springer han men biter inte i ”haren” för den har han nyss dödat 🙂

Passivitet i 3 min-där var han lite pipig, är inte det annars.Tror det beror på att han låg i bilen i över 3 tim m korta rastningar.

Vet inte vad det heter när en människa springer i skogen och hoppar i en regncape, men intresserad var han, gick fram, men lekte inte.

Dumpen (overallen som spänns upp)- den var skit äcklig, jobbigast av allt, men bara vi gått fram och tillbaka så brydde han sig inte.

Skramlet- fram med en gång och kollade.

Spökena- har full koll på båda, små ”boffar” och morrar, går fram och kollar av innan jag hinner fram till dem. Trodde han skulle reagera mest på dem.

Lek & skott- eftersom han inte vill kampa så mycket, så fick jag springa som en idiot och busa med honom, fick inte stanna upp när de sköt. Stannade omedvetet upp vid ett skott, han fick då en 2:a på skottet. Det finns förklaringar på protokollet och det lyder så här- Avtagande kontroller under lek/passivitet. Därefter oberörd. = skottfast.

Mentalbeskrivaren tyckte jag var orättvis när jag sa att Smali var fjantig. Han löste problemen galant och tyckte att han var en trevlig, vacker hund 🙂

Min lilla gubbe sov som en stock när vi kom hem 🙂

Sen plockade jag upp Christina för att åka och köpa kycklingar, jag skulle ha 2st och kommer hem med 5 :-), 4 Isbar och 1 Blomme.

Visst är de för söta, sitter och håller vingarna om varann 🙂 Tyvärr så verkar den lille Blomme kycklingen inte riktigt kry. Den var pigg när jag kom hem, kanske bara är trött och frusen, får hålla tummarna.

De har fått flytta in i Laukurs box i en pallkrage, nu har de större plats.

Smali är lite underlig, är rädd för rep sen han fick sig en rejäl stöt.Men hoppa emellan staket och rep är ingen fara 🙂

En mycket busig ”råtta” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *