Den där Hilma!

Det är en driftig och orädd ung dam 😉 Igår kväll så var ljudet till tvn så dåligt! Jodå! Kabeln avbiten 🙁 Idag skulle jag pyssla om mina stora Mårbacka pelargoner som övervintrar på övervåningen! Hm! Ja inte ser de ut som vanligt! Men jag får förhoppningsvis ordning på dom igen till våren 😉

Igår kväll släppte jag ut Immy & hundarna en sista sväng innan vi skulle ta natten! Vem var snabb som attan och smet med dom ut? Hilma!!! Inte hade hon lust att följa med hundarna in när jag ropade och inte ser man henne i mörkret heller. Däremot så såg jag 2 skuggor som lekte ”ta fatt” i rabatten, under/över trappan osv. Immy & Hilma hade skitkul, men det är inte ok för en kattunge att vara ute om natten. Tillslut fick vi in dom och där fortsatte leken ;-P

dsc01620-001

Immy har även börjat ta med sig Hilma ner i källaren för ”muspatrullering” 🙂 Har inte haft en mus inne sen katterna flyttade hit!

Imorse var hon med de andra ut också! Helt ok, för hon brukar vara vrålhungrig så hon är snabbt inne igen 😉 Men hon lyckades slinka ut när jag skulle varmköra bilen! Var övertygad om att hon skulle springa upp till huset så fort jag startat bilen, för den borde hon vara rädd för. Vem sitter bakom bilen när jag startat den? Inte ett dugg bekymrad!

Följde med mig nästan till grinden, men då kom Immy med en nyfångad sork! Suck!!! Då var inte jag ett dugg intressant ;-P Till slut fick vi in henne och jag hann i tid till jobbet 🙂

Efter jobbet gick jag en sväng med hundarna, sen kastade jag ut godisfyllda toarullar på åkern.

dsc01454-001 dsc01459 dsc01465 dsc01473

Där gick ”startskottet” och de hade faktiskt att göra ett bra tag 🙂

dsc01491 dsc01507 dsc01510 dsc01590 dsc01522-001 dsc01605 dsc01555 dsc01572-001 dsc01601 dsc01561-001

Sen var det fullt ös 😉

dsc01626

Hilma…

dsc01440

Och Eazy brukar turas om att följa med och natta kaninerna! Igår kväll fixade Eazy Nyman & Prickens örontvätt perfekt 😉

Immy är med ibland också! Mayo däremot kan ibland lägga sin tass löst på ryggen på den han vi busa med. Och den risken tar jag inte med gamle Pricken! Men han ska få följa med själv nån dag! Han är så snäll, men det kan snabbt bli busigt om man inte har koll 😉

dsc01545-001

Ikväll var det Hilmas tur att följa med! Idag blir hon 16 v och det firade hon med att ta sin första mus! Duktig liten katta och såå stolt <3 Kameran och mobilen låg på köksbänken 🙁 Tror hon ska få patrullera stallet i varje fall 1ggr/dygn 🙂

En orolig dag är snart till ända! Men avslutas med goda ”nyheter” 😀

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.