Det ”sket” sig…

Hur i hela friden ska jag klara plocka ut en liten Iko bland alla dessa underbara varelser?

Är man söt eller?

En till…

Ännu en till, men den här lilla killen flyttar kanske nån annan stans.

Kompostgaller är intressant och att det ramlar över en spelar ingen som helst roll 🙂

Efter en massa bus så tvär korkar man 🙂

För första gången i mitt liv, så klarade jag inte att plocka ut en valp som jag vill ha, utan 3! De får gå under arbets namnen Small, Medium och Large 🙂

Alla 3 har det jag vill ha, med lite variation, men kan som sagt inte bestämma mig, så nu får Eva-Liz ta på sig den uppgiften 🙂 Jag väntar nån vecka till så vi får se hur de utvecklas, sen får Eva-Liz överaska mig. Det ska bli spännande och se vem som blir lille Iko, han flyttar i varje fall hit den 7 dec 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *