Det straffar sig!

Har ju en whiplashskada och stillasittande är bannlyst för mig, då får jag värre ont. Nu har det blivit lite slappt i ett par dagar och det straffar sig. Vaknade inatt av en jävelusisk värk, får i mig smärtstillande och vid kl 8 orkade jag ta mig upp. Betydligt bättre nu, men man blir avtrubbad.

Igår var jag och Smali hos Linda & Blaze. Även Carro, Ilex & Ofsi var där. Smali brukar inte ha problem med andra hundar, men Ilex tycker han är knepig. Finns även en hund i grannskapet som har hoppat på honom många gånger när han var mindre, så den gilla inte heller av förklarliga själ. Så vi släppte inte ihop dem. Men Ofsi fick han träffa, lugnt och fridfullt var det, tills huxflux Smali började jaga honom. Jag begriper ingenting, nån liten signal vi missade.

Sen blev det en tur till Sunne, besök hos Fia och rallylydnads träning ihop med bla Nicole och Tila. Tror det var 12 hundar som var med igår + en 3 mån Isländsk fårhund, som var på miljöträning.

Tila som förövrigt blev 10 mån igår, var så försiktig med valpen. Med pappa Smali däremot är det fullt ös 😉

Det var första gången som valpen träffade stora hundar och det bekom henne inte ett smack 🙂 Smali var så avundsjuk, han som älskar valpar. Men tillslut fick även han hälsa och lyckan var gjord 🙂

Jag var något disträ stundtals under träningen = dito vovve. Men orsaken var nog att jag kom försent så jag missade banvandringen + att det var med en newfoundlands hane som slet sig från sin matte x antal gånger. Så jag försökte ha ”ögon i nacken” för att vara beredd om den kom i full karriär 😉 Men när jag hade koll på läget så gick det riktigt bra 🙂

Nöjd, trött vovve hade jag med mig hem 🙂

Nicole & Tila gick det jättebra för 🙂

Kanske kan det trilla ner nån godsak 😉

Nu ska det bli en tur till Charlottenberg, handla lite. Och in till pappa en sväng, han har besök av Kerstins barn från Stockholm under helgen. Sen i eftermiddag drar jobbarhelgen igång 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *