Dygnet…

började bra. Vaknade i natt av att jag fått nackspärr, jäklar vad ont det gör. Immy har hittat på saker för att få uppmärksamhet, gav upp till slut och efter många om och men tog jag mej ur sängen och fick ut kattan. Somnar om och vaknar av ett vrål, gubben hade släppt ut hundarna för morgonkissen och Smali tycker att han kan sticka och hälsa på grannen, skiter fullständigt i vad husse säjer. Gubben kommer in till mej och talar om att ”den vite fan” hör inte ett dugg, kravlar mej upp igen och ropar på Smali som kommer med en gång. Så gick det med den sovmorgonen, lika bra att gå upp.

”Den vite fan” tycker han är värd ett större revir verkar det som, snabb är han också. Sen vi tog bort skogen bakom uthusen så tycker han det är helt ok att han får vara där, men det tycker inte matte. Går han och strosar där och det dyker upp tex en fågel som flyger åt ”fel” håll, för jaga den det kommer han garanterat att göra, då är det inte mer än ca 100m till vägen, livsfarligt.

Smali och jag har varit med Jenni i Sunne, hade uppkörning + teoriprovet idag, teorin blev det full pott. Körningen sket sej pga nått litet slarvfel, och att hon på körskolan igår hade sagt att hon ville göra säkerhetskontroll men det behövdes inte enl dem för det skulle de hjälpa henne med under uppkörningen. ***** nötter, det begriper väl vem som helst att man inte får hjälp under ett prov. Men nu ska här tränas 🙂

När Jenni gjorde proven så var jag och Smali på upptäcktsfärd, han har känt så många dofter, sett hundar, människor, cyklar mm. Hundarna kunde han ev slänga ett öga på men annars travar han på fint, passade på att träna i annan miljö men han är helt oberörd av det :-). Gick okopplad en del sträckor, så duktig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *