Efter en hemsk….

Natt/tidig morgon, så somnade jag till en stund. Innan frukost fick jag fara en snabbis till stan. När jag kom hem så bestämdes det att dagen skulle bli riktigt slapp och att det ska bli sängdags tidigt.

Fia skulle med tåget på förmiddagen, så hon skulle köras. Eftersom Smali var med, så passade jag på att ha bilträning med Mayo när vi kom hem.

 

Duktig kille 🙂 Pep till nån gång i början, men gav sig snabbt, inget dregel.


Tror Mayo är lite släkt med Smali ändå! Han gillar verkligen att klättra och sån är ”modell större” också 🙂

 

Ser ut som en katt som vakar på sork 😉


Att ha med sig Mayo och plocka kantareller var lite som att släppa in en elefant i en porslinsaffär 😉 Kan lugnt säga att en del svampar inte såg ut som kantareller efter hans framfart 🙂

 

Smali däremot har lärt sig hur man ska göra 😉

 

Men kantareller fick vi med oss hem. Tur att det finns ett gäng i ”hästhagen” 🙂


Lilleman växer och frodas 🙂

Blev inspirerad av Nicole & Ewelina som ska dra igång med rallylydnad med Tila & Koda. Så jag började sätta ut en bana på åkern, Smali hade stenkoll på vad jag gjorde. Och svansen den gick, äntligen kul saker på gång 🙂 Hann inte färdigt innan jag var tvungen att åka.

Fia skulle hämtas hem och då passade jag på att handla. Tyvärr var jag tvungen in på centret, inte en parkeringsplats fanns att uppbringa. Men jag gjorde som våra grannar i väst, parkerade på trottoaren 😉

Vi kommer hem och då är familjen Sundberg/Axelsson på plats. Oj! Vad Josefin växer! Inte illa att få snosa världens godaste bebis 🙂 Smali vaktar Mayo, så lite morr mot pappa Blaze blev det till att börja med. Eftersom Patrik skulle slå en åker, så flyttade jag bort halva ”rallylydnadsbanan”. Men imorgon har jag lovat Smali att det blir av 😉

 

Mina underbara dårar <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.