Efter jobbet…

Igår kväll, så märktes en stor skillnad att ”bus farbrorn” Zixten hade åkt till Sunne, det var så lugnt. Det är ”full sprutt” på Iko & Smali också, men de busar lugnare och framför allt tystare 🙂 Iko pep lite när Zixten for, men sen var allt som vanligt.

Vi har varit till Karlstad jag & pojkarna och fått lastgaller, grindar och mellanvägg monterat, så nu är det ordning och reda igen 🙂 Lilleman var lite åksjuk den första milen sen gick det bra. Men tvätta får jag göra.

Vilken skillnad i pris på grejerna, den här farbrorn som jag var hos tog 2800 kr för allt, inkl montering och Volvo orginal ska de ha 5500 kr och då får man fixa det själv + att de blir fler hål i bilen och det är inte låsbart.

Farbrorn hade hundar och när frun kom hem med den ena så fick Iko ”luft”, studsar fram med rest ragg och är uppkäftig, men matte gillar inte sådana fasoner så han fick lägga ner 🙂

Iko och jag var inne på Granngården och köpte en hög med ben, måste fylla på förrådet. Han går och kollar allt och alla, så nyfiken 🙂

Vi har/hade en stor buske utanför ena köksfönstret och när det rasade snö av taket så blev den krossad. Den har nu blivit mycket populär tex så är det en fin utkikspost för de med korta ben, den är rolig att dra av grenar mm, undrar hur den ser ut till våren?

Vi har en stor snöhög upplogad ute på gårdsplanen, även höga snöplogskanter och de är populära att leka i, då går det undan. Kvittar om det är 4 benta -eller 2 benta barn, alla har lika kul 🙂

Fick svar från min veterinär idag att inte släppa ihop mina hundar med andras förrän de fått sin andra spot – on, att ge tex Blaze i förebyggande hjälper inte enligt henne. Då avstår vi, vill inte smitta nån annan.

Loppan skickades med posten igår, så jag hoppas få svar denna vecka på vad för sort det är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *