En sån där dag…

Då inget blir gjort. Hade arbetsplats träff + sköterske träff på jobbet och det är mellan 12:30-16:00. Är svårt att komma igång med nånting innan man ska iväg, men en stor hög med tvätt blev fixad i varje fall 🙂

Glömde ju mobilen hemma och då hade 3 av 4 ungar hört av sig. Så nu har jag ringt runt till dem och kollat läget, den 4:e har jag också haft kontakt med också. Pratat med pappa, så jag vet hur läget är med honom och sambon/särbon, ingen ljusning och det vet vi väl, men man hoppas ju alltid.

Sen ringde mamma som blev inlagd på sjukhuset idag, för ÄNNU en operation imorgon. Nu hålls, tummar, tår, tassar, ja allt som går att hålla, att det blir sista gången nu och allt blir bra 🙂

Dammsugaren fick jobba och det beror på att djuren hjälps åt här 🙂 Immy öppnar toadörren åt hundarna och de hämtar toarullar 😉 Är det Iko som varit framme då ligger de i småbitar, är det Smali, då visar han mig 🙂 Eftersom jag fick dammsuga så vet alla att det var Iko 😉

Tror nån annan än katterna och SvenHarry har börjat fälla. De vita tussarna har förökat sig och jag vet inte vem det är av dem som dragit igång. Hoppas det är Smali, då kanske han har päls igen i sommar 🙂

Skulle lägga upp lite bilder, men de blev borta 🙁 Har aldrig hänt förut, men nån gång ska vara den första.

Ledig imorgon och jag hoppas att det blir en lång härlig promenad på sjöarna 🙂 Sen ska väl julgardinerna ner + advent stakarna, men det är bara det som är kvar   och det hinns nog med.

När jag åkte hem från jobbet vis 16:30, så behövde jag inte ha på helljuset. DET HAR VERKLIGEN VÄNT! VÅREN ÄR PÅ G 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *