En sån där ”måste”dag!

Var tvungen att handla inför påsk, usch! men nu är det gjort 😉

Hönsen och SvenHarry har fått städat, men att gå där och mocka skit är bara rogivande 🙂

God hjälp hade jag som vanligt, men Smali parkerade hos SvenHarry till slut 🙂

När jag kört sista kärran med skit på dynghögen så satte jag mig på en sten i solen ihop med katter och höns, mysigt 😉

Isbarhönan Doris.

Isbarhönan Lilly.

Isbarhönan Ellen.

Isbartuppen Åskar.

Immy måste ju vara med 😉

Gäsper tog sig en tupplur i solen 🙂

Vid ena husväggen så har jag pallkragar med kryddväxter i, Immy gillar dem skarpt 😉 Alltid torrt intill husväggen, så där hittar man henne ofta sommartid, även när det regnar för då är hon skyddad av växterna 🙂

Till Zixtens stora fasa så har jag äntligen tagit mig i kragen och trimmat honom. Han är inte klar, men det mesta är gjort 🙂

Är så duktig, sitter snällt i flera timmar. Det är skönt att få av sig denna kliande ragg 🙂

Smali är missnöjd med dagen, inget kul som har hänt. Men om min nacke ska må skapligt imorgon så får vi nog gå en sväng i skogen och ”veva” i armarna, så jag mjukar upp mig lite 😉 Tror nog han blir glad då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *