Ett litet ”problem”…

Nejdå! Det är han inte lille Iko, men det börjar bli en del av den varan.

På den här veckan så har han blivit en ”mattegris” utan dess like och det är problematiskt, inte så mycket för mig, men de andra och Iko.

Har verkligen försökt att det inte skulle bli så IGEN. Jenni har varit hemma sen vi hämtade honom och hon ger honom mat, busar, kelar, ja allt som en liten valp gillar 🙂 ,även de andra grejar med honom.

Men det skiter Iko i, matte är bäst. Därför lyssnar han på mig och är jätteduktig, skriker när vi ska sova om inte jag hunnit gå och lägga mig, men somnar som en stock så fort jag sagt gonatt. Ligger vid dörren och väntar tills jag kommer tillbaka, har full koll mm 🙂 Det är ju mest synd om honom, men även de andra. Är jag tex i källaren och han håller på att busa med nån så släpper han allt när han ser mig.

När gubben går upp så sover han gott, men går jag däremot upp då hörs han över hela Allstakan . Detta måste vi träna på innan jag börjar jobba 🙂

Smali är för ”go”, när vi var till veterinären igår så satt han och tittade på mig, sen vågen, fram och tillbaka. Till slut så sa jag varsågod och en mycket nöjd vovve gick och satte sig på vågen. Självklart blev det en godis och han vägde 41,5 kg 🙂

 

 

 

 

 

Det kom en Rådjursfamilj, 1 bock, 2 getter och 2 kid och hälsade på förut. Den ena getens hö bakben såg inte ok ut, och det vred sig konstigt när hon gick. Vi får hålla koll på henne så hon inte har ont. Men fina är de 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *