EXAMEN!

Då har sista ungen gått ut högstadiet 🙂 Vi räknade ut att vi varit på examen i Gunnarskogs kyrka i 18 år, vart tog de åren vägen? Men nu är denna epok över och bara en unge kvar att ta studenten om 3 år.

Fia var väl en av få som inte var ledsen, utan snarare glad att nu är det över. Nu väntar sommarlov och sen flyttar även hon till Sunne för att bla studera foto.

Maria fick till 2 bra bilder på Iko när hon var här. Hon hann knäppa bilden innan han körde huvudet i vattnet, det gjorde inte jag 🙂

En klockren Iko bild 🙂

Smali & Immy hittade jag ute i ena soffan på verandan igår kväll. Finns det hjärterum så finns det stjärterum 🙂

Eftersom febern kommer och går. Halsen gör ont och när jag hostar eller sväljer så känns det som om hela bröstkorgen ska sprängas, AJ! Det gör även ont mellan skulderbladen 🙁 Så tänkte jag att det är lika bra jag åker till jourcentralen. Kommer dit och ser att den bara är öppen på helgerna, alltså är det akuten som gäller. Där var det mycket bilar, så jag åkte hem igen. 7 mil i onödan 🙁                      Får ringa vårdcentralen imorgon. Jag vill inte avsluta arbetsveckan sjuk och inte börja semestern sjuk heller, skit också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *