Examen…

Då har vi varit i kyrkan på examen för näst sista gången och hört den ”blomstertid nu kommer”. Har blivit några gånger under åren med 4 barn och vädret är sig likt, kallt och regn.

Igår kom jag och Smali iväg till klubben, tränade lite lydnad och agility för första gången. Agility tyckte Smali var kul, han tyckte inte det var ett dugg läskigt att gå balans ganska högt, tunneln var en höjdare, hoppa vet vi sen förut att han gillar och så körde vi lite slalom. Satte även ihop 3 grejer för att testa om vi fick till det, han var jätte duktig och matte andfådd av allt springandet. De tyckte han var såå duktig, han har aldrig sett dessa grejer förut :-).

Han träffade en hel del nya människor och hundar. De som träffade honom i höstas trodde inte det var samma hund, för nu ville han fram och hälsa på alla och en del tyckte han så bra om att han gick emellan benen på dem, då är de helt godkända :-).

Flera hade aldrig sett en VH förut, så det blev mycket positiv reklam för rasen. De tyckte att han var så duktig, lugn och vänlig emot både folk och fä, vi suger åt oss berömmet :-).

Har anmält oss till en brukslydnadskurs hos Pia i höst, kul, kul :-). Har tyvärr inte fått något datum för anlagstestet än, får väl ringa och fråga om vi blivit bortglömda om jag inte snart hör något.

Nu har Zixten kommit på att han kan gå på alla 4 benen igen även när matte ser, så nu är allt ok :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *