Faktiskt! Peppar, peppar!

Så har jag märkt skillnad sen igår, ang Ikos hoppande 🙂

När vi hade hästar kom gubben på en genialisk grej. Vi hade en gammal vit älgko som gick här i många år. Varje höst när hon kom med sin kalv var det samma visa. Kalven klarade inte hoppa över häststaketet och drog i sönder stolparna. Då kom gubben på att nått som är lite ”elastiskt” skulle vi fästa repen med. Det blev vattenslang som vi klippte i bitar, vek ihop på mitten och skruvade fast, perfekt 😉 Det har jag nu gjort på varenda stolpe.

Det spänner upp repen bättre så de blir mer synliga och på framsidan så klippte jag ur häcken, ser bedrövligt ut men skit samma och satte upp 2 rep istället 😉

Runt resten av gräsmattan har jag 4 rep, tur att man har haft hästar och grejerna är kvar. Linda har glömt ta med de elastiska grindarna, så de har jag lånat 🙂 Orkade inte fästa allt rep med slang, så det blev en del zinkor också.

Men som sagt, peppar, peppar. Det har helt klart blivit jävligare för Iko att ta sig över och har han hoppat ”ut”, då klarar han inte hoppa ”in”. Hoppas det fortsätter så här 🙂

Tvättmaskinen har gått/går för fullt. Grejat i trädgården har jag och hundarna gjort. Inga problem att få dagarna att gå här inte 😉

Var och lämnade tillbaka pappas kamera som jag lånat under veckan. Innan jag gjorde det så passade jag på att ta nån skaplig bild på min blandrashöna Marlou.

Hon är så fin! Och på nära håll ser man att kanten på varje fjäder är endast vit eller brun 🙂

Vad gör du då matte?

Äldsta tuppen Åskar, så fin så 🙂

Ingen dålig svansföring Iko ligger inne med.

Synd att inte hela iko kom med på bilden.

Iko och Smali ”in action” som vanligt 🙂

Iko haltar emellanåt 🙁 Vänster handlove är lite svullen, men han ömmar inte. Måste har vrickat sig.

Nu ska jag snart lägga Smalis blodspår, som han ska få gå imorgon bitti 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.