Får väl ”äta” upp det imorgon!

Har varit så trött på att äta köpt matbröd länge, men med frysarna fulla med älgkött och hundmat så har det inte funnits plats till så mycket mer. Nu när det varit så fint väder så har vi grillat en del och det är snart dax för en ny sändning av färskfoder till hundarna, dvs ganska bra plats i frysarna för tillfället 🙂

Så när jag kom hem från jobbet vid 14 – tiden passade jag på, när lusten och energin fortfarande fanns kvar. Det blev 2 barkisar och 10 kakor, mums 🙂

Har även tvättat ett gäng vinter jackor, men så kallt som det varit idag + att det snöat, inget som ligger kvar dock. Så hade man nog behövt jackorna och även långkalsonger, fy fasen! va kallt det varit. Och jag begriper inte var all tvätt kommer ifrån? Jenni tvättade under helgen när jag var borta och nu var det 2 tvättkorgar nästan fulla igen. Men nu är även det snart klart 🙂

Tanken med att ”gå på” som en idiot, det är att jag är ledig i 2 dagar och kanske kan ägna mig åt lite saker som jag tycker är roliga.Tanken är god, men oftast får jag ”äta” upp sådana här saker dagen efter, för då protesterar nacken 🙁                   Men man måste ju prova, för den här gången kanske det fungerar 🙂 Fast det har det inte gjort sen -96 då jag skadade mig. Men jag är optimist 🙂

Jag inbillar mig att alla 5 kycklingarna är hönor, men Christina säger att hon ska håna mig när alla börjar gala 🙂 Men de beter sig som hönor, ingen tuppar sig och det skulle ha visats sig nu när de är 3v gamla. Provade att ta lite kort på dem förut.

Det är ”möjligtvis” om den lille grå skulle kunna vara en tupp, men den har obetydligt större kam än de andra och är en riktig liten ”mammegris”. Iofs så skulle jag vilja ha en grå tupp 🙂

Tycker allas kammar ser lika ut och med den krävan de små ligger inne med så svälter de inte 🙂

Mina bruna huliganer tror nog att de är nån blandning mellan höns, hund och katt 🙂

Lite busbilder på de ”vita dårarna” 🙂

Självklart så hade vi en busig katt med oss, denna gång Immy 🙂

Iko har spanat in Immy.

Man ser ju vad som intresserar bröderna, Smali har koll på matte och Iko undrar vart Immy tog vägen 🙂

Och där sprang hon förbi 🙂

”Gräsänka” är jag igen i några dar och lillebror har varit på visit, han fick med sig lite nybakat 🙂 Ska försöka lägga nått 12 – 24 tim blodspår åt Smali imorgon kväll för nu närmar det sig att ringa nån domare för ett prov 🙂 Måste köpa mer blod också.

Måste tacka er alla som läser min blogg, HERREGUD!!! Var kommer alla ifrån, jättekul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *