Feberkänning!

Den här dagen hade jag helst velat hoppa över. Nacken och huvudet  värker så in i bomben och det känns som om nån sticker in nålar med ström i nacken och axlar, det sticker och rör sig hela tiden. Aj va ont 🙁 När det är så här, då reagerar kroppen med feber. Mycket som inte har blivit gjort idag.

Var så bekymrad för att vattnet skulle ha frusit hos hönsen och SvenHarry. För imorse fanns det inte en chans att jag skulle kunnat ta mig ut till dem. Men som tur var så hade de gott om mat och vatten 🙂

Tyvärr så hittade Zixten ett ställe att ta sig ut på trots alla mina försök att täppa till alla glipor. Har inte kollat hur han gjort, men nu är det slut rymt.

Jenni ringde mig igår kväll, när jag var på väg hem från jobbet och undrade om det var ok att ha Zixten ”lös”? Inga problem, det hade han varit hela dagen och skött sig. Tror inte det gick 5 min så ringer hon igen. Smali hade skällt och talat om att Iko & Zixten stuckit, bra med polis 😉 Bara att ut och leta, inte en skymt av dem. Kommer hem och har jämt hunnit ställa mig på trappan  kommer Iko. Men inte taxfan! Han behagade att komma hem inatt, efter hela 5 tim, oskadd, som tur var!

Många tankar for igenom huvudet på mig och många mindre snälla. Jag svor så det osade, önskade dem så långt åt h*lvete de kunde ta sig. Hoppades på en snabb död av lo, varg eller lastbil. Lika snabbt fick jag så dåligt samvete att jag ens kunde tänka sådana tankar. Tänk om de råkat ut för nått sånt eller gått ner sig i älven, inte klarar de att ta sig upp och absolut inte Zixten.

Så dåligt med sömn har det varit och Zixten har ”satt sin sista potatis”.Nu blir det lina på under uppsikt, annars hundgården.

Med dessa 3, eller snarare 2, Smali sköter sig nu för tiden, så har man inte en lugn stund. Puh!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *