Fick nästan till det!

Tyckte jag var smart igår kväll! Flyttade Chaplin till hönsens ena rum, där luckan ut i hönsgården finns. Perfekt! Bara att öppna luckan så har han hönsgården att hoppa i på dagarna 🙂

IMG_7757

Blev väl inte så illa?

Kommer ut till stallet i morse, kikar in till Chaplin och säger godmorgon! Ingen kanin! 

IMG_7758

Känner att nått river mig på benet! SUCK!!! Chaplin!

Hur fasen bar han sig åt denna gången??? Vet det inte än, men det dög visst inte åt honom. Bara att flytta honom tillbaka till stallgången!

IMG_7759

Slappisar på trappan!

IMG_7809

3 x spättat 🙂

IMG_7840

Mor & son mår gott!

IMG_7855

Han är riktigt tjusig lilla Mini Me 🙂

IMG_7823

Gissa om Zixten njuter i solen 🙂 Men matte måste ta sig i kragen och trimma honom = skittråkigt ;-P

Nacken och jag har inte varit riktigt överens de sista dagarna 🙁 Men sånt är livet! Jenni & Jocke har varit snälla och tagit hand om promenaderna under helgen!

Men idag fick Smali en sökruta med 4 grejer! Han har ett helt annat sök än Mayo = slowmotion! Men han hittade grejerna och lämnade över dom stolt, det är huvudsaken 🙂

IMG_7886

IMG_7914

IMG_7921

 

IMG_7894

Han var såå stolt och nöjd över sitt arbete, även jag 😀

IMG_7936

Mayo fick ett appellspår, som han spårade riktigt bra 🙂

IMG_7940

Markerade alla pinnarna och plockade/lämnade 3 av 4!

IMG_7975

Slutpinnen! Har spårat så bra 🙂

IMG_7963

På G <3

Detta ständiga dåliga samvete! Man vill träffa sina 4 barn med respektive + barnbarn ofta. Likaså föräldrar och syskon! Man ska jobba, sköta hem och de fyr/tvåbenta vännerna. Nacken jävlas för jämnan! Vore trevligt att umgås med gubben också, mer än godmorgon/godnatt!

De flesta lider av denna åkomma, men det är inte kul! Hur man ska komma tillrätta med det vet jag inte! Dygnet har ju bara 24 tim ;-P

Men idag har jag minskat ”lite” på det dåliga samvetet! Har länge försökt att få till att så många som möjligt från familjen kunde träffas hos mamma och Svennis. Fick ihop 8 utav 11 förutom mamma & Svennis! Det var väl inte illa? Inte lätt det här att samla hela högen! Alla lever vi olika liv!

Men nu har vi firat deras födelsedagar som inträffade i februari & mars 😉

Det börjar förhoppningsvis dra ihop sig till spårprov i Norge för Smali. Har ju anmält till 3 st samma helg, så det vore ju fan om vi inte kom med på nått!

Så ikväll lade jag ett ”norskt viltspårprov”! Skulle ha blivit ca 600 m långt och ha använt ca  3 dl blod. Nu blev det 950 m långt, 2 dl blod, 2 vinklar med bloduppehåll. En till vänster och en till höger, bloduppehåll på raksträckor och flera vinklar. Skog, åker, vattendrag!

IMG_7978

Tjusigt var det i skogen!

IMG_7980

Och över sjön 🙂

Imorgon blir det blodspår för Smali! Onsdag ska jag och hundarna till klubben. Smali ska göra ett inträdesprov till appellkursen, blir mycket förvånad om vi inte fixar det. Och Mayo ska få träna Rallylydnad! Verkar som om det är en träningsgrupp på gång 😀

Nu är det snart dags att ta kvällen! Hoppas på en lika vacker dag imorgon som de senaste dagarna varit 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *