Försöker få ihop det hela!

Det jobbas, packas, planeras och nånting är säkert glömt. Men Smalis grejer har jag full koll på, tror jag och det är huvudsaken 🙂

Klas var med oss i morse, hur kelen som helst 🙂 Och när jag kom hem från jobbet, så fick han komma ut.

Spännande att smyga i rabatten!

En mycket låg och målmedveten Klas, han ska in till tryggheten 🙂

Immy är väl sådär glad för att möta Klas på verandan 😉

Har försökt minska jobbet för Fia så mycket som möjligt när vi är borta. Men det är otroligt mycket man gör utan att tänka på 😉 Men tvätten fixad, räkningar, rabatter och gräsmatta. Blommorna ute och inne är nöjda. Har visat hur man fixar hos hönsen nu med 3 olika kullar med kycklingar som ska ges mat mm.

Takboxen är på plats och det mesta av Smalis grejer packade, resten tar vi imorgon. Vi får även handla då, efter jobbet.

”Gamla”, min över 80 åriga julkaktus har fått flyttat ut för sommarlov på verandan. Gör henne säkert bara gott 🙂

Idag skulle min mormor ha fyllt 83 år, saknar henne mycket. Många gånger man lyft luren och tänkt ringa, under de 2 åren hon varit borta. Under många år så har jag plockat en bukett blommor från min trädgård, som hon fått på födelsedagen. Idag skulle jag varit till kyrkogården med en, men hon får den imorgon istället. Hon ”säger” nog som vanligt, huvudsaken är att du kommer och hälsar på ibland <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.